Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ha én írok neki? 20/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha én írok neki? 20/L

Figyelt kérdés
Szakítottam pár napja a barátommal, de hiányzik. Nem mértem fel, hogy mennyire nem bírom nélküle, és nagyon hirtelenharagú voltam egy nagyobb veszekedésnél. A lobbanékonyságomból már neki is elege lett. Érdemes ráírnom vagy hagyjak neki időt?

2019. jan. 19. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Kicsit varj vele

Hülyén nézne ki ha hirtelen nekiállsz konyorogni

2019. jan. 19. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:

1. Hagyj neki időt, biztosan nagyon megbántottad.

2. Ha ennyire lobbanékony vagy, elgondolkodhatnál azon, hogy amíg nem tudod kezelni az indulataidat, nem kellene kapcsolatot kezdened senkivel.

3. 20 évesen már nem vagy tini, nyugodtan írhatsz a felnőtt párkapcsolat kategóriába.

2019. jan. 19. 22:42
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Hát rendben, köszönöm

#2 Igen tudom, hogy változtatnom kellene, és próbálkozom is, csak ugyebár nem mindig sikerül elszámolnom 10-ig.

És igen, irhattam volna oda is, csak nem keresgéltem, ezt a topicot láttam meg, úgy gondoltam a célnak megfelel

2019. jan. 19. 22:50
 4/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak megijedtél az egyedülléttől? Először magadnak hagyj időt szerintem.
2019. jan. 19. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is #4

Várj és talán, de csal talán nem mindig veled volt a baj

18/l

2019. jan. 20. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne merd bántani többet, takarodj el az életéből te ri****.
2019. jan. 20. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se várj! Egy kapcsolat alapja az őszinteség, hagyd ezeket a statégiai játékokat. Írj neki, kezdeményezz egy találkozót, mondd el az igazat, ígérd meg (és tényleg tegyél is érte), hogy levetkőzöd a rossz szokásaidat szépen folyamatosan, szexeljetek egy jót és meg fog bocsátani.
2019. jan. 21. 13:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Nos végül beszéltem vele, úgy döntöttünk hogy megpróbálhnk mindketten változni és folytatjuk. Köszönöm mindenkinek, aki segítő szándékkal válaszolt.

Az az egy aki meg nem, bekaphatja😂

2019. jan. 24. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!