Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Pár napja írok egy fiúval...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja írok egy fiúval instán. Mindig pár percen visszaírok neki, de olyan is van hogy ő 2 óráig nem válaszol. Ez azt jelenti, hogy nem érdeklem?

Figyelt kérdés

2018. szept. 22. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelentheti, de azt is, hogy elfoglalt, vagy élőben szeret jobban beszélgetni(Én speciel ezért szoktam később reagálni sokszor, nincs kedvem pötyögni). Azért a szövegkörnyezetből sok minden leszűrhető, mennyire lelkes vagy mennyire kérdez, esetleg tőmondatokban válaszol.
2018. szept. 22. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha először te írtál neki, akkor ez egyertelmuen azt jelent, hogy nem erdekled. Mivel ha rad ir az, aki tetszik, nyilvan egyfolytaban nezegeted, hogy irt-e, es azonnal próbálsz válaszolni.

Ha először ő irt rad, akkor valoszinuleg nagyon elfoglalt ilyenkor. Vagy csak jatszik. Nehéz ezt ismeretlenben megállapítani.

De az biztos, hogy ha te írtál először neki, akkor nem tetszel neki.

2018. szept. 22. 15:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Ő írt rám először. Azt tudom, hogy nagyon sok lány barátja van, szóval valószínű csak még egyet szeretne. Köszönöm a válaszokat.:)
2018. szept. 22. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan, hogy a kiszemeltemnek 1 nap múlva tudtam csak visszaírni, mert elvoltam maradva házival.
2018. szept. 23. 10:46
 5/6 anonim válasza:
100%
Ugyanez volt velem. De többször ráírtam, és elkezdtem vele beszélgetni és kiderült hogy tök sok közös témánk van. Szerintem próbálkozz aztán ha nem akkor nem. (amúgy azóta a legjobb barátja lettem viszont friendzoneba kerültem szóval megszívtamxd )
2018. nov. 2. 18:08
 6/6 holysheet02232 válasza:
Érdeklődik irántad, de neki is van élete, reméljük az életét nem a közösségi médián éli....
2019. ápr. 20. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!