Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kivagyok ettől a lánytól mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivagyok ettől a lánytól mit tegyek?

Figyelt kérdés

Év elején kerültünk 1 osztályba, akkor észrevettem már, de magának való és nehéz hozza közel kerülni.

Van egy lány akivel jóban van azzal én is jóban vagyok, rajta keresztül próbálok megtudni pár dolgot. Megkértem, hogy kérdezzen pár dolgot tőle, de állítólag nem mondott neki semmit. Ha mellette kell ülnöm, szinte felrobbanok, annyira nem vagyok ott, hogy azt sem hallom meg, hogy szolit a tanar. Ő meg csak ott ül és szinte megöl. Okos és szép. Kavartam nemrég egy másik lánnyal az osztályból, de az csak elterelés volt, nem vettem eszre, hogy meghatná őt, persze nem az a dráma kiralyno, visszafogott. Nem tudom hogy kerülhetnek hozza közelebb, lehet nem is érdeklem, nem tudom mit csináljak.

2019. jan. 15. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Ha rad se bagozik akkor miert jottel ossze egy masikkal hogy feltekeny legyen? Eszre se vesz ennek nem volt ertelme. Amugy ne messzirol kukkold es a baratnojen keresztul koslass utana mert abbol nem lesz kapcsolat. Beszelgess vele, irj ra, menj oda hozza a suliba es ha latod hogy nem vagy szimpi akkor ne eroltesd
2019. jan. 16. 01:11
 2/5 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy. Közeledj hozzá személyesem.
2019. jan. 16. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj hozzá közeledni személyesen. Ajánld fel neki a segítséged vmiben. Vagy jelöld be facebook-on és ott próbálj beszélgetni vele, ha úgy könnyebb.
2019. jan. 16. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mekkora poén lenne, ha ismernélek!
2019. jan. 19. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baromság amit tehetsz, hogy a közös barátnőtökkel nyomoztatsz.
2019. márc. 6. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!