Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzük megy egy lánytól, hogy lenne-e a barátnőnk?
Szerintem ezt így kérdezgetni felesleges. Ha elhívod randira, abban már benne van, hogy tetszik neked, és akarsz valamit.
-Van kedved meginni egy kávét?(vagy fagyi, úgyis itt a nyár)
-Persze. Mikor? (Megbeszélitek)
-(...) De azért azt ne felejtsd el, hogy ez egy randevú!
-...(elpirul és elfut)
Persze ez korántsem ilyen egyszerű és aranyos, de milyen jó lenne, nem? Példának jó. Próbáld meg ezt a saját szavaiddal elmondani. És viheted valami hosszabb programra is. (Mondjuk egy film)
Szóval a lényeg: tudatosítsd benne, hogy randira hívod, ezzel (jobb esetben) tudni fogja az érzéseidet.
Sok sikert! Hajrá!
L
Értem az előzőek válaszait, és egyet is értek, csak a mai világban sajnos nem ilyen egyszerű a dolog, már mindenki bulikban csókolózik, lefekszik idegenekkel és ettől még nyilván nem járnak, nem is beszélnek soha többet.
Szóval tényleg valahogy le kell szögezni, hogy ti együtt vagytok, különben nincs rá garancia, hogy nem csinálja másokkal is ugyanezt (persze, garancia az sosincs, de így akkor is jobb).
Gondolom, ha már azt szeretnéd, hogy "hivatalosan is" a barátnőd legyen, már túl vagytok az első csókon és a kézfogáson (nem?). Szerintem nem gáz a sablon "leszel a barátnőm?" szöveg, mert annyira butaság, hogy ezt így meg kell kérdezni, hogy az már aranyos. Ráadásul ha szeretnéd romantikusan megfogalmazni, nagyon kell rá vigyázni, hogy ne legyen nyálas - persze ez lányfüggő, van, akinek bejön, van, aki nem bírja. Szerintem egy csók közben elhangzott "leszel a barátnőm?" nagyon is romantikus. :) (A járunk szót szerintem is hanyagold, az olyan béna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!