Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem fura ez kicsit egy állítól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura ez kicsit egy állítólag homofób lánytól?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű barátnőm, aki mindig ellenzi a melegeket meg tagadja őket, hogy fujj milyen már. Rólam sem tudja, hogy bi vagyok. Múltkor szülinapja volt, és megkapta tőlem azt a pólót, amit régóta kinézett magának. Aztán fel is próbálta és kérdezte hogy jól néz-e ki benne, mondtam hogy igen. És közben mintha kacéran nézett volna rám. A másik az volt hogy horrort néztünk aztán mindenkettőnk elment aludni, de ő negyed óra múlva jött, hogy fél hadd aludjon velem, egyáltalán nem volt ellenemre hogy az ágyamba jöjjön ezért beengedtem. Levette a melltartóját és kérdezte hogy engem ugye nem zavar mert ő így szokott aludni mondtam hogy nyugodtan aludjon csak úgy, ahogy neki kényelmes. Csak mivel az én ágyamban voltunk szinte rajtam feküdt meztelen mellekkel. Hétvégén megint átjön azt beszéltük, akkor szeretnék úgymond rámászni és kihasználni az alkalmat. Úgy érzem provokál. Szerintetek?
2018. nov. 7. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Nem fura, eszébe sem jut, hogy te úgy nézel rá. Nagy pofára esés lehet ebből, ha te ezeket bátorításnak véled.
2018. nov. 7. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez azért elég provokatív. Bár én homofób emberekkel nem barátkoznék. Ítéljék el saját magukat ne olyanokat akiket nem ismernek X'D
2018. nov. 7. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja hogy bi vagy akkor nem provokatív hanem közvetlen. Ez olyan mint én egy szál törölközőben végigmegyek a húgom vagy a legjobb barátnőm előtt de egy random hetero férfi előtt nem.
2018. nov. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!