Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem hogy nem szeret már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy nem szeret már a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk már együtt, és ugy érzem h már nem szeret annyira mint régen, mindig azt szerettem benne hogy mindig rajtam volt, csokolt, ölelt, mostanaba meg mindig én kezdeményezem az ilyeneket, olyan mintha csak megszokásból lenne velem régebben sokkal jobb volt.. megcsal, vagy más srácon jár az esze? 17/L 19/F
2019. jan. 14. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre csak ő tud válaszolni. Ülj le vele beszélgetni. Egy normális kapcsolatban ez alap lenne.
2019. jan. 14. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindennek az alapja az oszinte beszélgetés
2019. jan. 14. 15:30
 3/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképp mondd el neki ugyanezt, és beszéljétek meg, sokkal jobb, mintha elkezdenél találgatni:)
2019. jan. 14. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!