Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak chaten érzem azt hogy szeret? Mikor találkozunk miért csinál úgy mint ha kb nem is ismernénk egymást?
Figyelt kérdés
Van egy lány már kb 1hónapja tetszik leginkább csak chatelni szoktunk, nem találkozunk nagyon sokat. Interneten mindig olyanokat mond amiből az jön le hogy szeret, de mikor találkozunk, mint ha egy idegennel beszélné, tökre fél vagy beijed vagy nem tudom... Szerintetek ez mitől lehet? MIt tudnék csinálni hogy könnyebb legyen neki is nyitni?2018. jún. 23. 11:24
2/5 A kérdező kommentje:
én 17 ő 16
2018. jún. 23. 11:59
3/5 anonim válasza:
Uhh hát akkor nem tudom..esetleg fél,de ilyen korban szerintem ez mar gaz,ha ezt csinalja hogy chaten nyílik meg csak legyen akármennyire felenk elobe..mi ezt ötödikes korunkban csinaltuk..kérdezd meg hogy miert csinalja?! Mert ez olyan mintha nem vállalna fel a kapcsolatotokat:/ kitartás!
5/5 locsi01 válasza:
Ugyan ez van velem egy fiúval.
Chatelunk ott az jön le mint ha bejönnék neki ,de amikor egy társaságban vagyunk észre sem vesz.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!