Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki az osztálytársam szeptemberben nagyon jól kijöttünk, és több volt köztünk mint egy barátság. Aztán egyszer összevesztünk, kicsit megbántottam, de aztán rengetegszer próbáltam jóvá tenni, rengetegszer próbáltam beszélni vele de semmi... Aztán összejött egy másik fiúval, szerintem szeretik egymást, de a lány előttem ul a padba, és folyton hátra fordul és felém néz, vagy a szemembe, és van amikor kifordult teljesen és ha pl nézek a padomon egy tollat akkor azt elveszi, és elkezd vele játszani, szerintem azért hogy felhívja magára a figyelmet(?). És volt egy időszak amikor nem foglalkoztam vele (próbáltam elfelejteni) és akkor azt mondta, hogy olyan vagyok vele mint egy kutyával(nem is szóltam hozzá egész nap). Meg ha pl Facebookon megkérdeztem tole valamit nem is válaszolt. De téli szünet után megláttam és rájöttem hogy még szeretem, és újra elkezdtem vele szemezni, meg ilyenek, és érdekes módon tök kedves lett velem mert tegnap kérdeztem tőle Facebookon egy sulis kérdést, és tök normális volt, meg beszéltünk is egy kicsit. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek mi játszódhat le a fejében? (Szerintem szereti a barátját akivel együtt van) 16/f

2019. jan. 12. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Testileg bejössz neki, de nem bírja a személyiségedet. Rád a csaj futó kalandként gondol.
2019. jan. 12. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy csak játszik veled vagy ahogy előző írta testileg jössz be neki, nagyon kevés az esély hogy a személyiséged is tetszen neki szerintem.
2019. jan. 12. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:
A személyiség alatt mit értetek? Az öltözködésem? A barátaim, vagy mi?
2019. jan. 12. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
A személyiségeden nem tudsz változtatni. Ezen kár agyalnod. Nem illetek össze az a lényeg. A szex megy köztetek, de amúgy nem tud elviselni.
2019. jan. 12. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Akit el lehet venni a párjától, azt el is kell! MINDENKI úgy jár jól.
2019. jan. 13. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!