Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy minden jelét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy minden jelét megadja a lány, mégsem érez semmit?

Figyelt kérdés

Van egy lány 2 éve ismerem. Barátok vagyunk. Én már beismertem neki, hogy többet szeretnék tőle. Ő azonban visszautasított 1-2x.

Azonban folyamatosan ha más lányokról van szó, féltékenykedik. Folyamatosan kiváncsiskodik, hogy éppen melyik lánnyal alakul nekem kapcsolat vagy bármi.

Ha lát egy másik lánnyal akkor gúnyosan mindig felhozza, hogy látott ezzel-azzal.

Ha ketten vagyunk valahol és közelben van egy idegen lány, akkor ő azt lesi, hogy nézem-e azt a lányt, vagy nem.

Ha éppen szembejön egy szimpatikus lány, és én megkérdezem, hogy tudja-e a nevét, akkor mindig titkolózik és azt mondja, hogy "minek az neked", "nem mondom meg".

Külsőmre és a belsőmre is tett már többször is pozitív megjegyzést

Szerinte normális és helyes vagyok. Mindenben megbízik bennem.

Testileg viszont eléggé távolságtartó. De csak velem, ahogy észrevettem.

Segítsen valaki, mert beleőrülök!

Van esélyem, vagy ez egy örök körforgás amiből ki kéne lépnem? Mit tegyek?

17/L 19/F

2019. jan. 11. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég egyelértelmű hogy bejosz neki. Mindenképp lépned kell, mert a lány sztem azt várja
2019. jan. 11. 03:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát de ez az, hogy már léptem, nem is egyszer, de ő csak visszautasít :(
2019. jan. 11. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Ha "minden jelét megadja", akkor vagy érez valamit, vagy pedig jó szinész.

Az első esetben érez, de valami ok miatt érzéseit el akarja nyomni, elnyomja.

A második esetben pedig simán átver.

.

Lehet, ismeri ezt a mondást: "Fuss a férfi után, semmibe fog venni, tégy úgy, mintha nem érdekelne, ő fog futni utánnad!"

2019. jan. 11. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szivat, nem kellesz neki, de "elengedni" sem akar, mert azért az tetszik neki, hogy odavagyérte. Hagyd a fenébe.
2019. jan. 11. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Te már bevallottad neki, hogy többet akarsz, ő meg visszautasított nem egyszer és az írásod alapján nem úgy tűnik, mintha félne egy kapcsolattól. Ismerkedj más lányokkal, ettől pedig távolodj el, ne írj neki, ne találkozzatok, de legfőképpen ne edd magad ezen a lányon.
2019. jan. 11. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Szivat, csak a hiúságát legyezgeted. Ha tényleg tetszik, akkor ne vedd észre, had fusson ő utánad, és gebedjen bele.
2019. jan. 11. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondom mi van .

Nem erez irantad semmit viszont jo baratnak tart es ezt meg is akarja tartani viszont ha osszejonnel egy csajjal valoszinu azt gondolja hogy tobbet nem baratkoznatok anyit mert nem lenne ra idod.

2019. jan. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!