Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért riad meg a srácok 99%a?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért riad meg a srácok 99%a?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem vagyok könnyű eset:D

Elvileg elég domináns típusú vagyok, de ezt nem úgy kell érteni, hogy papucsot csinálok mindenkiből, csupán ha valami nem érdekel, akkor azt abszolút figyelmen kívül hagyom (lehet ez személy, vagy döntés, tényleg bármi) de ha valami fontos nekem, akkor abból nem engedek, és kiállok a véleményem mellett.

Szeretem az ilyen beteg dolgokat mint boncolás, műtétek, a legtöbben eléggé megdöbbennek ezen, és azt hiszik h pszichopata vagyok vagy nem tudom:D pedig erről szó sincs, csak orvosira akarok menni.

Rengeteget tudok beszélni, és ha valaki nem vág közbe, akkor csak úgy dől belőlem, de mást is hagyok szóhoz jutni,(ha akarja) meghallgatom.

Alapvetően elég pörgős vagyok, nem szeretek unatkozni, mindig el kell vmivel foglalnom magamat, pl múltkori bulit a legtöbben élvezték, én meg annyira unatkoztam, hogy azt hittem eret vágok. Nem ítélem el ha valaki ilyen, abszolút elfogadom, csak én azt szeretem ha mindig történik velem valami

Alapvetően nyitott vagyok minden újdonságra, nagyon könnyen oldódok, de inkább a kisebb társaságokat kedvelem. Nagyon könnyen tudok beszélgetésbe elegyedni full ismeretlenekkel is.

Szóval így végérvényben egy pörgős, domináns, sokat dumálós energiabomba vagyok:D amitől úgy vettem észre 10 srácból 11 megijed.

(És nem, nem társkeresés céljából tettem fel ezt a kérdést, csupán érdekel, hogy kinek mi a véleménye, mert nem hiszem el, hogy "ijesztő" (?) vagyok)

2019. jan. 9. 22:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

#9 a tömegribi nálad azt jelenti h vékony és szép? Te jó ég

Vékony vagyok, nyárra éppen szálkásítok, a szépség meg relatív. És köszi, van önbizalmam. Amúgy attól hogy valaki hülye kérdéseket tesz fel nekem, és én adok neki egy választ, nem értem h te is miért kevered ide az egót? Általában úgy válaszolok ahogy hozzámszolnak, ha lekezelően, bunkon, akkor ne várjanak kedves választ

2019. jan. 9. 23:34
 12/29 anonim ***** válasza:

Ha vékony vagy akkor tomegelni kell, majd a plusz izomtomeggel szalkasitani...

De segond.

És annyit meg tudsz tenni, hogy leszűrod, az adott fiú aki bejön mit szeret, és úgy viselkedsz.

Aztán vagy nyitott kapukat kopogtatsz, vagy nem.

2019. jan. 10. 01:23
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem tudhatom nálad mit jelent, az én olvasatomban divatosan öltözködő, helyes lányok akik minden héten mással űzik az ipart
2019. jan. 10. 03:05
 14/29 anonim ***** válasza:
Inkább egy "tömegribi", nem bírom ezt a stílust, de lesznek rád vevők így is bőven, így legalább kitudod szűrni azt akinek ez bejön.
2019. jan. 10. 03:56
 15/29 anonim ***** válasza:
Mégis honnan tudod hogy minden srác fél tőled? Talán mindegyiket kipróbáltad már vagy mi 😂 amugy csak úgy szólok,ismerek nálad ilyesztőbb csajt,aki szószerint elmebeteg 😈😵
2019. jan. 10. 07:39
 16/29 anonim ***** válasza:

A többség számára ijesztö lehetsz, hiszen az emberekbe van kódolva hogy aki eltér az átlagtól, kifejezetten a normáktól az taszítja öket. Az általános elvárás hogy a lány butuska ,agya a pasikon pörög/pasiján és áhítattal issza pasija szavait, saját gondolatai személyisége nincs, tucat érdeklödési köre van(közben jaj de különlegesnek hiszi magát) elvárja hogy a férfi szórakoztassa.

Megértelek, én férfiként hasonló fura érdeklödéssel rendelkezem szeretem nézni ahogy meghalnak az emberek(valós videok neten), nem értem ezt a modern felfogást hogy a halál vagy holttest illetve ezekhez kapcsolodo dolgok tabu, guro/gore rajongó is vagyok egyben(anime, visual novel, filmekben) Én erröl valós életben nem merek beszélni mikor már kicsit is mutatok magamból vmit akkor látom hogy mindegy ki de rosszaloan nézz ugyhogy magamban tartom

Szerintem te különleges lány vagy, ne add fel, biztos találsz majd vkit akit ez nem fog zavarni,söt hasonló érdeklödéssel is rendelkezik.

2019. jan. 10. 09:09
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Na újabb példa hogy miért kell elgázosítani a weeabokat és a furryket
2019. jan. 10. 16:53
 18/29 A kérdező kommentje:

#12 nem fogalmaztam egyértelműen, úgy vagyok vékony, hogy már szálkásítok:D

Az a baj, hogy nem tudok annyira megváltozni (meg nem is akarok) hogy másnak teljesen megfeleljek.

2019. jan. 10. 16:57
 19/29 A kérdező kommentje:
#13 szerintem #16 egész jól összefoglalta
2019. jan. 10. 16:58
 20/29 A kérdező kommentje:

#14 akkor sok szerencsét a 0 személyiségű könnyen kapható lányokhoz

#15 ki mondta hogy az a célom hogy én legyek a legfurább? Ilyen a személyiségem, nem volt célom hogy fura legyek, csak így alakult

2019. jan. 10. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!