Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért riad meg a srácok 99%a?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért riad meg a srácok 99%a?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem vagyok könnyű eset:D

Elvileg elég domináns típusú vagyok, de ezt nem úgy kell érteni, hogy papucsot csinálok mindenkiből, csupán ha valami nem érdekel, akkor azt abszolút figyelmen kívül hagyom (lehet ez személy, vagy döntés, tényleg bármi) de ha valami fontos nekem, akkor abból nem engedek, és kiállok a véleményem mellett.

Szeretem az ilyen beteg dolgokat mint boncolás, műtétek, a legtöbben eléggé megdöbbennek ezen, és azt hiszik h pszichopata vagyok vagy nem tudom:D pedig erről szó sincs, csak orvosira akarok menni.

Rengeteget tudok beszélni, és ha valaki nem vág közbe, akkor csak úgy dől belőlem, de mást is hagyok szóhoz jutni,(ha akarja) meghallgatom.

Alapvetően elég pörgős vagyok, nem szeretek unatkozni, mindig el kell vmivel foglalnom magamat, pl múltkori bulit a legtöbben élvezték, én meg annyira unatkoztam, hogy azt hittem eret vágok. Nem ítélem el ha valaki ilyen, abszolút elfogadom, csak én azt szeretem ha mindig történik velem valami

Alapvetően nyitott vagyok minden újdonságra, nagyon könnyen oldódok, de inkább a kisebb társaságokat kedvelem. Nagyon könnyen tudok beszélgetésbe elegyedni full ismeretlenekkel is.

Szóval így végérvényben egy pörgős, domináns, sokat dumálós energiabomba vagyok:D amitől úgy vettem észre 10 srácból 11 megijed.

(És nem, nem társkeresés céljából tettem fel ezt a kérdést, csupán érdekel, hogy kinek mi a véleménye, mert nem hiszem el, hogy "ijesztő" (?) vagyok)

2019. jan. 9. 22:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem válaszként olvasd el a saját magad írt jellemzésed.
2019. jan. 9. 22:19
 2/29 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, inkább te próbálj meg kezdeményezni.
2019. jan. 9. 22:20
 3/29 A kérdező kommentje:
#1 aham, szóval neked az a véleményed, hogy az a baj, hogy VAN SZEMÉLYISÉGEM, és nem vagyok tömeg ribi. Érdekes vélemény😂
2019. jan. 9. 22:23
 4/29 A kérdező kommentje:

#2 szoktam kezdeményezni, csak nekem ez jött le, hogy megriadnak, hogy nem egy unalmas, befásult telefonhuszár vagyok, akit semmi nem érdekel.

Ha meg valaki a külsőm miatt kezdeményez, főleg akkor szokott ez megtörténni🤷🏼‍♀️

2019. jan. 9. 22:26
 5/29 anonim ***** válasza:

Na a boncolásban egyetértünk

Anyam is ezt gondolja h pszicho vagyok de nem igaz, egyszerűen érdekel az anatómia

De amúgy egy kicsit kevesebbet beszélj, mert általában nem szeretik a fiúk ha sokat dumalunk ;)

De amúgy hirtelen semmi gondot nem találok

2019. jan. 9. 22:33
 6/29 A kérdező kommentje:

Imádok mindent ami biosz tényleg, oda meg vissza vagyok érte:D

Az a baj, hogy utálom a kínos csendet, és mindig van miről beszélnem, és ezen nem tudok/ akarok változtatni.

2019. jan. 9. 22:37
 7/29 anonim ***** válasza:
77%
Nem az a baj, hogy van személyiséged hanem egyrészt, hogy többnek képzeled magad másoknál ("nem vagyok egy tömegribi"), másrészt meg, hogy összetéveszted az egoizmust és a szófosást a stílussal.
2019. jan. 9. 22:40
 8/29 A kérdező kommentje:
#7 attól mert tudom, hogy nem vagyok tömeg ribi, és van személyiségem, nem képzelem azt hogy több vagyok másoknál, csak nem vagyok egy inkompetens kutya. Az egoizmust nem tudom miért keverted ide, attól hogy van mondanivalóm és véleményem, nem leszek egoista.
2019. jan. 9. 22:44
 9/29 anonim ***** válasza:
69%
Az mit jelent hogy nem vagy tömegribi? Dagadt vagy és csúnya? Látom kompenzál az egód durván a kommentek közt. Ebből látatlan arra következtetnek hogy igazán önbizalmad sincs. Lehet IRL is túljátszod, ettől pedig megijednek a srácok. Több infó kell
2019. jan. 9. 23:14
 10/29 anonim ***** válasza:

Lehet sok vagy nekik tényleg, én sem birom ha egy lány nem bír leállni... Teljesen mindegy a kinézete és a személyisége, ha megöli a vonzalmat

Amúgy a legjobb amit tudsz az az, hogy próbálkozol..

18/F

2019. jan. 9. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!