Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok a csendesebb fiúkról?

Figyelt kérdés

Én magam is csendesebb, visszahúzódóbb vagyok.

Nehezen nyitok lányok felé mert félek lejáratom magam.

16f

2019. jan. 9. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Ne parázz, miért is tudnád leégetni magad? Kapd össze a tökeidet és légy férfi. Menj oda hozzá döntsd hanyatt és egy forró érzéki nyelvessel kenyeztesd duzzadó ajkait
2019. jan. 9. 20:01
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is nagyon visszahúzódó,zárkózott vagyok.

Amúgy meg sokan vannak így.

De szerintem az aranyos ha valaki ilyen és nem az a tipikus ,,menő'' gyerek, aki mindenkinek tudnia kell, hogy ki ő meg hogy állandóan a középpontba van. Az a jó, ha Ilyen valaki szerintem.

16/l

2019. jan. 9. 20:08
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi 😃

Örülök hogy valakinek ez jön be

2019. jan. 9. 20:09
 4/15 anonim ***** válasza:

Én is picit csendesebb vagyok, de nem visszahúzódó. Viszont női társaságba egész jól elvagyok. Tudok velük beszélgetni, bókolni, udvarolni stb.

18F

2019. jan. 9. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:

Bár vannak kivételek, mégis a nők számára a magabiztos fiúk/férfiak jönnek be. A többi legtöbbször friend zone.

Ezért is van az, hogy a legtöbb lánynak az úgymond pawak meg a "menők" jönnek be. Nem azért, mert bunkoznak, hanem amiatt (ha nem is magBiztosak, de) maga biztosnak tunnek.

És persze a legtöbb lány emiatt is lesz ribizli, mert nekik pedig ők kellenek.

(Mielőttveszekedest váltana ki, nem minden lányra ertem!!!)

2019. jan. 9. 20:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Ezzel a csendesebb tipusú dologgal csak egy baj van hogy állandóan az ilyen típusú lányokat vonzod be és ezért már két részről sokkal nehezebb minden.
2019. jan. 9. 20:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Engemet valamiért kifejezetten ők vonzanak, valószínűleg azért, mert én is nagyon zárkózott vagyok. 18/L
2019. jan. 9. 20:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Én nagyon nem bírom az olyan lányokat akik ezekre a bunkó gyerekekre izgulnak.
2019. jan. 9. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Igazából vannak csendesebb tipusú fiúbarátaim is, viszont én hajlamos vagyok ledominálni az ilyen tipusú srácokat, és nem azert mert én vagyok a trappista sajt, hanem mert erős a személyiségem. Nem szándékosan csinálom, de az ég világon semmi bajom nincs velük, csak nehezebb velük beszélgetni/ ismerkedni:)
2019. jan. 9. 21:57
 10/15 A kérdező kommentje:
😔
2019. jan. 9. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!