Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi észre senki a csendesebb, zárkózotabb lányokat?
Mert nem "látszanak" a többiektől...
Egyébként nem igaz, hogy senki nem veszi észre. :)
Én észreveszem őket.
De ugye, te is észreveszed az ilyen fiúkat, és nem azt várod, hogy a nagyon menőőő rosszfiú beléd szeressen?
Szerintem azért, mert nem mutatunk meg magunkból elég dolgot (én is ilyen vagyok), szóval ha semmit nem tudnak rólunk, akkor nem is nagyon tud jönni a beszédtéma. Illetve sokaknak a pofátlan és harsány lányok jönnek be, akik mindig a leghangosabbak, poénkodnak és hangerővel dominálnak. Az ilyen lányok a legtöbbször bevállalósabbak is, az is "plusz pont". :D
De szerencsére azért vannak normális fiúk még, akik észreveszik a csendesebb, visszahúzódóbb lányokat is. Például, ha mondjuk ők is hasonlóak. Egyébként saját példámból kiindulva azt mondhatom, hogy ha egyszer sikerül megnyílni valaki előtt, akkor képes vagyok meglepni az embereket azzal, hogy mennyit tudok beszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!