Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bevalljak neki mindent, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljak neki mindent, vagy csak hülyét csinálnék magamból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Végzős gimnazisták vagyunk. Egyik osztálytársamba még régebben beleszerettem, és mai napig szerelmes vagyok belé, persze a csaj soha nem mutatta semmi jelét, hogy akármennyire érdekelném. Egyszer régen elhívtam találkozni, de lemondta, így elkönyveltem viszonzatlannak. Úgy is voltam, hogy túltettem magam rajta, csak közben meg más csalódás is ért, és újra beletemetkeztem ebbe.

Aztán most kitaláltam, hogy mivel pár hónap múlva úgyis elballagunk, tökmindegy, mit csinálok, és elterveztem, hogy elmondom neki, mennyire szerelmes voltam (és talán még vagyok is) belé, sőt, ha érdekli, még a hozzá írt szerelmesverseimet is hajlandó vagyok megmutatni.

Úgy gondoltam, innentől nincs vesztenivaló végzősként, és legrosszabb esetben is sikerül lezárnom az egész szerelmet.

Vagy mit gondoltok, túl nagy hülyét csinálnék magamból?

2019. jan. 7. 16:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Fene tudja, csak olyan jó lenne már valahogy lezárni az egészet... :/
2019. jan. 8. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!