Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem életem ki magam? Lehet ebből még baj?
Hogy miért is tartom éretlennek a 20 éves fiúkat? Miért tetszenek az ennél idősebbek? Hát ezért.
Te azt mondod, hogy szereted a csajt meg minden, de azon izélsz, hogy csak 1 lánnyal feküdtél még le, csak azért mert a haverjaid már egy csomó csajt megfektettek. Ha igazán szereted a csajt, akkor nem kezdesz el ilyenen izélni. Mert nem elég csak ő? Mi itt a probléma?
Hát szerintem egy emberrel is lehet baromi jó a szex, akármit kipróbálhattok, nem tudom, random béna csajokkal miért lenne jobb? Lehet számolgatni a csajokat, de vajon érdemes-e? Többet ér-e egy szám, mint egy jól működő kapcsolat?
Ami gondolom felmerül az az, hogy vajon te tudnál-e elcsábítani x buta libát, hogy széttegye neked... Hmm, vajon tudnál? Vajon számít ez? Egósimi, de amúgy semmi más. Ha magabiztos vagy, baromira nem fog érdekelni, mert tudod, hogy el tudnál bűvölni bárkit, ha arról lenne szó, csak nincs rá szükséged.
Hogy szégyen-e egy nővel leélni az életed? Szerintem inkább büszkeség, hogy kitartottatok egymás mellett, de ez is függ azért a kapcsolat minőségétől(nem éri meg rossz kapcsolatban leélni az életed vkivel stb). De úgy, hogy tiszta szívből szeretitek egymást, úgy fantasztikus életetek lehet együtt.
Ráadásul annyi minden lehet csinálni egy párkapcsolatban együtt... A kiélem magam című sztorit megcsinálhatjátok együtt is, mehettek együtt bulizni, inni, koncertekre, kirándulni, nyaralni, szórakozni akárhol, szexelhettek extrém helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!