Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem életem ki magam? Lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem életem ki magam? Lehet ebből még baj?

Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok a barátnőm 18 éves, 2,5 éve vagyunk együtt és egymással vesztettük el a szüzességünket. azóta nem fekudtem le mással és mostanában kezd bántani egy gondolat, az hogy én még csak 1 lánnyal voltam, vele. Nekem ő tökéletes, mindent megad nekem tiszta szívéből szeret és én is őt! De mindig hallotam hogy a spanjaim ennyi meg annyi nőt vittek ágyba, és néha arra gondolok hogy nem e szégyen férfi létemre hogy egy nővel fekszek le csak, mert megcsalni nem akarom! igazából nem is vagyok az a bulizós fajta, meg olyan akit áltatja a nőket de ahogy nézem őket, meg a többi embert nagyon elgondolkoztat. mi volt/ van ebben a helyzetben? nyugodtan irjatok, beszélgetünk!

2019. jan. 7. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha neked így jó, akkor nem baj. Nem mindegy más milyen? Ne azzal foglalkozz. Ha meg neked nem jó így valtoztass. Ne csald meg, hagyd el.
2019. jan. 7. 11:42
 2/7 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
100%

Hogy miért is tartom éretlennek a 20 éves fiúkat? Miért tetszenek az ennél idősebbek? Hát ezért.

Te azt mondod, hogy szereted a csajt meg minden, de azon izélsz, hogy csak 1 lánnyal feküdtél még le, csak azért mert a haverjaid már egy csomó csajt megfektettek. Ha igazán szereted a csajt, akkor nem kezdesz el ilyenen izélni. Mert nem elég csak ő? Mi itt a probléma?

2019. jan. 7. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
17 voltam, mikor összejöttünk, elsők voltunk egymásnak. Idén leszünk együtt 9 éve és a férjem. Ha hallgatok a barátokra, össze sem jöttünk, vagy már rég szétmentünk volna. Az, hogy egy pasi hány csajt vitt ágyba, nem érdem. Az viszont igen, ha kitartassz valaki mellett. Sose foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol. Mi neked a lényeg? Hogy megmárthasd magad más nőben is, vagy akár életed végéig együtt maradni azzal, akit szeretsz? Hogy lehet-e ebből még baj, az csak rajtad illetve rajta múlik.
2019. jan. 7. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
2. Válaszoló,te hány éves vagy?:D
2019. jan. 7. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem egy emberrel is lehet baromi jó a szex, akármit kipróbálhattok, nem tudom, random béna csajokkal miért lenne jobb? Lehet számolgatni a csajokat, de vajon érdemes-e? Többet ér-e egy szám, mint egy jól működő kapcsolat?

Ami gondolom felmerül az az, hogy vajon te tudnál-e elcsábítani x buta libát, hogy széttegye neked... Hmm, vajon tudnál? Vajon számít ez? Egósimi, de amúgy semmi más. Ha magabiztos vagy, baromira nem fog érdekelni, mert tudod, hogy el tudnál bűvölni bárkit, ha arról lenne szó, csak nincs rá szükséged.

Hogy szégyen-e egy nővel leélni az életed? Szerintem inkább büszkeség, hogy kitartottatok egymás mellett, de ez is függ azért a kapcsolat minőségétől(nem éri meg rossz kapcsolatban leélni az életed vkivel stb). De úgy, hogy tiszta szívből szeretitek egymást, úgy fantasztikus életetek lehet együtt.

Ráadásul annyi minden lehet csinálni egy párkapcsolatban együtt... A kiélem magam című sztorit megcsinálhatjátok együtt is, mehettek együtt bulizni, inni, koncertekre, kirándulni, nyaralni, szórakozni akárhol, szexelhettek extrém helyeken.

2019. jan. 7. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtál már rajta, hogy lecseréld az állati ösztönöktől vezérelt spanjaidat normális férfi barátokra?
2019. jan. 7. 17:30
 7/7 anonim válasza:
nekem is 20 éves a barátom és velem feküdt le először talán 18 vagy 19 évesen . ne gondolkozz ilyeneken hogy most vele volt csak ha igazán szereted akkor ezeken felesleges gondolkozni.és a haverjaid ilyen olyan csajt megfektettek ez csak "egós" duma. lehet hogy ők sose fognak olyan kapcsolatot ( igazi,szerető) találni amilyen neked van . ( feltételezem) :D remélem hogy segitetem :D
2019. jan. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!