Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem magam frusztráltan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam frusztráltan?

Figyelt kérdés
Először is 3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Én 19 éves vagyok, ő pedig 17. Van bennem egy olyan érzés, hogy ha nem én vagyok körülötte a legjobb akkor el vehetik tőlem. Ő nagyon szeret, és persze azt állítsa, hogy senki el nem veheti tőlem, de bennem ilyenkor van egy frusztráció mikor nálam jobb kinézetű, okosabb, vagy gazdagabb palik közelébe van. Mindenkinél jobb akarok lenni, és ezért folyamatos frusztrációm van, mert tudom, hogy ez lehetetlen. Mi lehet vajon a kiváltó oka az érzésemnek? Ez normális?
2019. jan. 5. 14:32
 1/5 A kérdező kommentje:
(Nem érzem úgy, hogy ő pasizna a hátam mögött, megbízok benne, nem ő az oka ennek.)
2019. jan. 5. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Féltékeny vagy nagyon ,ez lehet az oka :)

Hát nem véletlen veled jár a lány ,nem fog össze jönni senki mással ,hisz neki te vagy a legjobb nyugi .

Próbálj ezzel kevesebbet foglalkozni.

16/L

2019. jan. 5. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj. Idővel (mikor megun) tényleg találni fog egy okosabb, helyesebb palit. Dehát ez a dolgok rendje, én is mindig egy fiatalabb felé orientálódok
2019. jan. 5. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs önbizalmad.

Nincs értelme rágódni olyan dolgokon,aminek nem látod a végét. Lehet talál majd jobbat. Lehet te találsz majd jobbat. Nyilván nem így kell hozzáállni, de mindig benne van a pakliban ez a dolog, akár még egy 10-20 éves házasságban is.

Adj meg neki mindent,amit tudsz. Ha mindent megadsz a barátnődnek,amire igénye van, akkor nem lesz ott soha sem a "Mi lett volna,ha...?" nevezetű kérdés. Ha így sem leszel jó neki, nem a te hibád. És nem is az övé.

De gondolom semmi jel nem utal arra,hogy neki nem vagy elég jó.

Ajd meg mindent neki, amit >>TUDSZ<<. És amire igénye van. A legtöbb kapcsolatot az teszi tönkre,hogy legalább az egyik fél igénye/igényei nincs(enek) tartósan kielégítve. Az önbizalomszerzés módjáról pedig olvashatsz neten.

2019. jan. 5. 16:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Nincs erre utalo jel, de el tudnam kepzelni
2019. jan. 5. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!