Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tipp ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok az osztálytársamba 2,5 éve.Tudja és nem viszonozza, én viszont nem tudok tovább lépni ezen.És egyszerűen más lányra rá se tudok hederíteni.Nekem csak ő kell2019. jan. 4. 17:08
1/8 anonim válasza:
Egyél sok sajtot mert az egészséges.
3/8 anonim válasza:
Biztos, hogy elutasít? Mondta?
Ha ennyire nagyon szerelmes belé valaki, én a helyében adnék neki egy esélyt!
4/8 A kérdező kommentje:
Mondta hogy nem szeret 2 nappal ezelőtt...
Mesélte hogy van egy fiú akivel komolyodnak a dolgok és hogy azt hiszi szereti(ismerem a srácot és tényleg nem egy rossz ember)
2019. jan. 4. 19:32
5/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?:D Szerintem lepj túl ha kettő és fel eve rad se hederit és pontosan tudja hogy szereted szerintem felejtsd el mert szar lesz utánna nézni őket együtt..
6/8 A kérdező kommentje:
Mind2en17évesek vagyunk
2019. jan. 8. 15:59
7/8 A kérdező kommentje:
Mind2en 17 évesek vagyunk
2019. jan. 8. 16:00
8/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, szerintem meg egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!