A Don't Starve játékkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem? A többi lent.
-Kalitkába madarakat csinálni miért éri meg?
-A nyúlaknak a szőréből mit lehet csinálni ami hasznos?
-A Heat stone nevű cuccnak milyen haszna van?
-Azok a mocsárban lévő halszörnyek támadnak ha nem ütöm meg őket?
-Azok a malacok akiket én telepítek le azok is átváltoznak teliholdkor és agresszívvá válnak?
-Ha a malac házát széütöm a malac is eltűnik egy idő után?
-A beefalo kicsik milyen időközönként jönnek?
-A sátort elhasználható?
-Mit lehet csinálni az agresszívvá vált ("vér")malacokkal?
-A szalmakalap mire jó?
-A cilinder mire jó?
-Ezek a csapdák amik ilyen fogakból elkészíthetők azok egy idő után elhasználódnak vagy hogy is működnek pontosan?
-A béka tavakat ki lehet valahogy szedni a helyükről?
-Azokat a barlangban lévő növényeket amikről le lehet szedni ilyen bogyót amivel meg lehet javítani a lámpást azok a növények áttelepíthetők a felszínre vagy a barlangban egy másik helyre?
-A telepített méhkaptárt mikor érdemes learatni?Úgy hallottam hogy van olyan napszak amikor nem támadnak rád mikor kiveszed a mézet.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!:)
-a madarat etetheted növénnyel, ami magot ad. Pl ha sikerül egy dragon fruit-ot növesztened (legjobb növény), megeteted a madárral vagy 1 vagy 2 magot ad. De az a mag már fixen dragon fruit mag lesz, tehát nem görögdinnye, vagy répa fog kinőni belőle, hanem az.
- melyik nyúlszőr? amikor megőrülsz és megnyúzod, vagy simán elfogod az állatot?
- heat stone felmelegszik és melegen tart télen, tovább lehet szaladgálni mielőtt hlaálra fagysz
-igen, támadnak
- nem minden esetben változnak át, csak ha valami miatt nem tudnak bemenni a házukba és odakint alszanak
-a malac megmarad, hacsak meg nem hal.
-ősszel szokott lenni a párzás, ilyenkor piros a nagy beefalok feneke, majd megjelennek a kicsik.
-igen, fix használata van, multiban 10, singleben nem tudom
-megvárod a reggelt amíg visszaváltoznak
-nem fő meg az agyad nyáron, hidegen tart
-nagymértékben növeli a józan észt, nem őrülsz meg
-csak aktiválás esetén (tehát mikor beleszaladnak) kopik, úgy mint a sima csapda, 12%ot
-nem lehet
-igen, a nyúllyukból szedett bogyók felvihetők és örökké világítanak
-mindig támadnak, napszaktól függetlenül, akkor kell kiszedni mikor már szét akar esni (3. fázisban van)
#2 válaszolónak:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:*
A nyulas kérdésnél arra értettem hogy amikor megőrülök és megnyúzom a nagy fehér nyulakat.Amúgy mennyire kell megőrülni ehez a dologhoz?Ha nem vagyok megőrülve meg se tudom ölni?
lehet meat effigy-t csinálni a szakállából, olyan mint a touch stone, ha meghalsz ott éledsz, viszont amíg megvan a meat effigy fixen 20 hp-val lejjebb megy a max hp-d.
Egyébként meg ott van egy wikia link, ajánlom használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!