Néhány kérdés a World of Warcrafttal kapcsolatban!? (főként Mists of Pandaria-ra értem ;)
1. A tört szérót hogy lehet megszerezni?
2. A tört szérón is játszhatok max szintig? (lvl 90)
3. Miért sokkal rosszabb a tört széró? (jóval kevesebb küldi?, nem megvehető cuccok?, területek ahova nem mehetek?)
NAGYON KÖSZI HA VÁLASZOLTOK!! :DD
1. Ezt a kérdést nem értem.
2. Ha azon a tört szerón a MOP kieg fut, akkor igen.
3. Amíg az eredeti szerverekről a Blizzardnak egy egész sereg hivatásos programozója gondoskodik, addig a tört szerverekkel max néhány lelkes amatőrök. Ez egy csomó dologra kihat a szerveren ami ronthatja a játékélményt, de ha nem muszáj nem részletezem.
Szerintem te nem a szervert akarod letölteni hanem a játékot. Kis fogalomzavar. A szerver az egy kiszolgáló ami biztosítja neked a felületet hogy tudj játszani. Neked a játék kliense kell, ami letölthető ingyen a battle.net weboldaláról és tört szervereken tudsz vele játszani. Más kérdés hogy még alig van MOP törtszerver, és ami van, az is tele van még hibákkal.
Akkor ugorjunk vissza a 3-as kérdéshez.
A Blizzardnak hatalmas erőforrásai vannak, mert van pénze rá, bomba biztos szervertermekbe vannak a gépek, amiről az eredeti szervereik futnak. A programozók nap mint nap azon dolgoznak, hogy folyamatosan javítsák a felmerülő hibákat.
Mikor indul egy tört szerver, az általában tele van hibákkal, és a tört szerver üzemeltetői nem tudják olyan iramba/szakértelemmel javítani a szerver hibáit mint a Blizzesek. Ráadásul az ő forrásaik igen csak végesek, jellemző hogy ezek a szerverek nem valami stabilak, sokszor "elmennek". Meg előfordul hogy "laggol" a hiányos erőforrások miatt. Plusz a szerver üzemeltetői simám megcsinálhatják hogy előnyöket adnak a szzerveren ismerősöknek, barátoknak, mittomén, nem túl fer dolog. De még egy halom dolog van ami a tört ellen szól. Am nem igazán ajánlom mert a tört MOP szerók tele vannak hibával.
Tessék itt egy tört szeró kövesd a leírást:
"Pc-t veszek, akkor arról nem tok a tört széróra menni?"
Ezt megint csak nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!