Néhány kérdés a World of Warcrafttal kapcsolatban!? (főként Mists of Pandaria-ra értem ;)
1. A tört szérót hogy lehet megszerezni?
2. A tört szérón is játszhatok max szintig? (lvl 90)
3. Miért sokkal rosszabb a tört széró? (jóval kevesebb küldi?, nem megvehető cuccok?, területek ahova nem mehetek?)
NAGYON KÖSZI HA VÁLASZOLTOK!! :DD
Nem tudom számodra a PC mit jelent, de a számítástechnikában Personal Computer, azaz személyi számítógépként van definiálva, és mivel se a Burning Crusade se a MOP nem személy így PC-je se lehet.
"Pc-t veszek, akkor arról nem tok a tört széróra menni?"
"
A World of Warcraft the Burning Crusade PC-je ingyenes? Már mint ha a boltban megveszem a PC-t és feltelepítem, az ingyenes lesz?"
Ez a két kérdés teljes mértékben értelmetlen, tehát még mindig nem értem mit szeretnél kérdezni.
Áhhá.
Ha te megveszed boltba a MOP-ot, vagy letöltöd a játék hivatalos honlapjáról, azzal te egy és ugyan azt kapod. Azzal lehet tört és eredeti szerveren játszani. A játék attól lesz eredeti, hogy megveszed a MOP és CATA kiegészítőt, és azoknak termékkulcsát beregisztrálod a saját battle.net accountodra. (meg még az előfizetés ha eredetizni akarsz, részlet kérdés) Szóval igen ugyan úgy lehet törtön játszani, de akkor meg nincs értelme pénzt ki adni rá a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!