Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Doom 3-mal kapcsolatban egy...

Jokyman15 kérdése:

Doom 3-mal kapcsolatban egy kérdés. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Nos nekem az a problémám hogy az egyik pályán van egy olyan szörny aminek a hátán van egy nagy valami, meg a kezén van egy ágyú. A pálya meg úgy néz ki hogy beomlik mögöttem a kijárat. Előttem meg egy középen lyukas kör alakú terület ami alatt láva van. És az a bajom hogy bármivel lőttem eddig rá semmit nem hatott. Mivel lehet kivégezni vagy mi a gyenge pontja. Előre is köszönöm.

2013. febr. 8. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=PFKBPWDJllg

Igaz, én vagy 10mp-et tudtam hallgatni, rém idegesítő a gyerek hangja, de neked jó lesz szerintem:).

2013. febr. 8. 20:07
 2/2 anonim válasza:

Hát lélekkockával.. azért jönnek a szörnyek a a Hell Hole -ból, hogy azok adjanak lélekkockát, persze csak adnak ha előtte rádobod a Cyberdemon -ra :)

Remélem segíthettem :)

2014. márc. 20. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!