Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem az exemnél?
Figyelt kérdés
Régebben legjobb baratom volt.(fiu) Minden nap beszeltunk, bae nem mindent mondtam el neki de jo baratom volt.(nem volt igaz baratnom).Tudtam hogy tetszem neki, de nekem mas tetszett.A végén ősszejottunk.Ajándekoztunk egymasnak, mindig oleles, puszi stb.Egy ido utan megvaltozott.Szakitottunk, osszevesztunk, nem dumaltunk,neha csufolkoztunk egymassal.(igy vege lett).De utana megtettszett ujra es vissza akarom szerezni.Mit tudok tenni? Szeret még?Hogyan szerezzem vissza?Egy idore jobba valt a helyzet, de mai napig csufolkodunk.Mit tegyek??Valaszokat köszi!!!2019. jan. 1. 23:55
1/4 A kérdező kommentje:
Annyit meg hogy szerintetek probalkozzak vele dumalni hogy legxunk joba, baratok!Nekem annyi eleg lenne ha joba lennenk, lehet akkor kialakulna valami megint!
2019. jan. 2. 00:00
2/4 anonim válasza:
Ahol volt tűz ott mindig lesz parázs, van esélyed. Szerintem mondd el neki az igazat, hogy még mindig szereted🤷🏽♀️
3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!Az a baj hogy felek hogy elmondja a baratainak es leeget az egesz osztaly elott.Honnan lehet tudni hogy szeret/bejovok neki még?Mert en nem nagyon hiszek abba hogy ha egy fiu kotekszik akkor bejossz neki!Mint minden normalis lany, felek a visszautasitastol.
2019. jan. 2. 00:47
4/4 anonim válasza:
Személyes tali és öntsd ki a lelked!!! És ha nem mondd semmi határozottat akkor kérdezz rá hogy van-e még esély arra, hogy tiszta lappal induljunk és újra kezdjük amit annó egy nevetséges történet volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!