Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tanácsolni a barinőmnek?
Szoval.Egyik baratnom ismerose lement hozzajuk es ugylatszik belehabarodott a fiu a csajba.(csaj 13).A fiuval egyutt aludtak mint BARÁTOK.
A barinom ugy erzi hogy a fiu le akarja fektetni mert mar olelkeznek es alakult valami kifele.A lánynak tetszik a csávo, de nem akar még lefekudni senkivel (ugy hogy sz*x stb.).Tőlem kért tanácsot hogy hogyan mondja el neki hogy meg nem akarja,(nem akarja megbantani).Hogy közölje finoman?Hogyan kezdje kialakitani a kapcsolatot?Válaszokat koszi!!!
A csaj 13 éves, nem korai ez egy kicsit...
Szimplán mondja meg hogy nem és kész, nem bízik benne.Egyebkent meg remélem tudjatok hogy nem legális 13 évessel szexuális kapcsolatot létesíteni...
A barátnőd mondja meg ,hogy:
"Nagyon kedvellek és szeretnélek jobban megismerni ,de nekem a szex még korai lenne"
Esetleg tegye hozzá hogy:
"Ha csak leszeretnél fektetni akkor inkább hagyjuk ezt ,mert az úgy se fog neked összejönni ,inkább keress egy másik lányt" de ezt már néha kedvesen és akkor a srác se fog megsertodni ,szóval ne felháborodottan közölje .
16/L
Ha ,esetleg kellene még valamiben segítség ,nyugodtan írj 😊.
(Utolsó voltam )
16/L
Most néztem meg, abban valóban igazad van hogy nem bűncselekmény (ha a srác 18 alatti személy).
De a szex valóban illegális lehet néhány esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!