Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne a helyes dolog?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes dolog?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég jöttünk ösze és úgy érzem nagyon gyerekes a kapcsolatunk!

Üzenetek csak a szivecskekbol allnak...

Barmien temat felhizok a valasza: -az jo kicsim

Én nem ilyen kapcdolatot szeretnek,olyat szeretnek aki keres megbecsul es ugy szeret ahogy vagyok es amien vagyok....

A jelenlevo baratommal egyiskolaba jarunk de alig beszelunk...

Tudsz egy jo tippet?kerleg segits. Elore is koszonom

2018. dec. 31. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia !

Én kicsit se vagyok tapasztalt ilyen téren(meg semmilyen téren) ,de szerintem ezt mondd el vagy írd meg neki is ,mert innen úgy tűnik ,hogy pont le se szar téged .....én a helyedben szakítanék vele ,csak idő pazarlás ,mert ti nem vagytok szerelmesek szerintem .

És igen ez egy tényleg gyerekes "kapcsolat"....

16/L

2018. dec. 31. 01:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. dec. 31. 01:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyivel kezeli le az összes témát akkor 2 lehetőséged van:

1. Fogalma nincs mit mondjon rá így valami tipikus sablonszöveggel válaszol.

2. Nagy ívben nem érdekli és ezt nem mondja meg neked.

"...olyat szeretnek aki keres..."

Remélem csak rosszul jön le nekem, de nehogy azt mond, hogy összejöttetek és ő mégse keres. Bár az elég gáz, hogy ha egy iskolába jártok és nem tud odamenni a szünetben vagy valami...

21/F

2018. dec. 31. 02:15
 4/6 October15 ***** válasza:

Hát gondolom az alatt azt értette, hogy a pasi nem ír rá messengeren ami mint tudjuk 2018-ban fő és jószágvesztés terhe mellett történik. :D

Komolyan nem tök m1 ki ír rá kire?

A másik kedvencem mikor "aktív de mégsem ír rám", mert ugye ha valakinek be van kapcsolva a gépe / telefonja akkor ő automatikusan ráér. :D Mert ember fia / lánya még sosem írt mondjuk beadandót, publicisztikát, szakdolgozatot stb gépen.. :D Vagy éppen csinált bármi más kevésbé hasznos dolgot úgy, hogy közben a messenger el volt indítva.

2018. dec. 31. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a baj a mai fiatalokkal (tisztelet a kívételnek),hogy virtuális valóságban élnek..messenger fb,twitter kép posztolások szelfik,satöbbi..Régebben ez nagyon nem így működött.Tudok egy jó tippet? Azt nem,mivel egyre rosszabb lesz ez az egész netes kereséses virtuális szerelem.Miért? Hátnemis tudom,talán mert már egy 5 évesnek is van telója aki regisztrál a féiszre és a többi kisgyerek is elkezdi majd azt az egy gyereket utànozni.És tessék,egy 5 éves gyerekből lesz vagy 10 olyan aki már a netet használja.Ezáltal ha eljön a kamasz korszak ugye ami azzal jár hogy az adott illetőnek szüksége van a komolytalan szerelemre,ezáltal kihasználva a fb profilját elkezdi majd ott keresni a kapcsolatot,ebből adódóan keres is egyet,de az egész olyan unalmas,szivecskék,kacsontós szmájli,puszi szmájli.A hiányosság bőven megtalálható.Amikor eljön a találka akkor pedig alig tudtok szólni egymáshoz,mivel nem a valóságos kapcsolathoz vagytok hozzá szokva,hanem a messengerhez.
2018. dec. 31. 10:07
 6/6 anonim válasza:
Ez attól függ hány éves a pasid,és hogy valóban szeret e,vagy csak azért van veled mert egyszerűen szépnek tart és ne legyen szingli. Saját tapasztalatból mondom,hogy 20 év alatt a fiúk nem igazán tudnak férfiként viselkedni,csak gyerekesen. Szerintem mond meg neki hogy döntse el hogy szeret e és akarja e veled folytatni, mert te már unod ezt a gyerekes viselkedést. Aztán akkor lép valamit. Ha meg szét mentek, ne aggódj majd jön egyszer egy érett,aki képes komoly kapcsolatra veled. :)
2018. dec. 31. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!