Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes dolog?
Nem olyan rég jöttünk ösze és úgy érzem nagyon gyerekes a kapcsolatunk!
Üzenetek csak a szivecskekbol allnak...
Barmien temat felhizok a valasza: -az jo kicsim
Én nem ilyen kapcdolatot szeretnek,olyat szeretnek aki keres megbecsul es ugy szeret ahogy vagyok es amien vagyok....
A jelenlevo baratommal egyiskolaba jarunk de alig beszelunk...
Tudsz egy jo tippet?kerleg segits. Elore is koszonom
Szia !
Én kicsit se vagyok tapasztalt ilyen téren(meg semmilyen téren) ,de szerintem ezt mondd el vagy írd meg neki is ,mert innen úgy tűnik ,hogy pont le se szar téged .....én a helyedben szakítanék vele ,csak idő pazarlás ,mert ti nem vagytok szerelmesek szerintem .
És igen ez egy tényleg gyerekes "kapcsolat"....
16/L
Ha tényleg ennyivel kezeli le az összes témát akkor 2 lehetőséged van:
1. Fogalma nincs mit mondjon rá így valami tipikus sablonszöveggel válaszol.
2. Nagy ívben nem érdekli és ezt nem mondja meg neked.
"...olyat szeretnek aki keres..."
Remélem csak rosszul jön le nekem, de nehogy azt mond, hogy összejöttetek és ő mégse keres. Bár az elég gáz, hogy ha egy iskolába jártok és nem tud odamenni a szünetben vagy valami...
21/F
Hát gondolom az alatt azt értette, hogy a pasi nem ír rá messengeren ami mint tudjuk 2018-ban fő és jószágvesztés terhe mellett történik. :D
Komolyan nem tök m1 ki ír rá kire?
A másik kedvencem mikor "aktív de mégsem ír rám", mert ugye ha valakinek be van kapcsolva a gépe / telefonja akkor ő automatikusan ráér. :D Mert ember fia / lánya még sosem írt mondjuk beadandót, publicisztikát, szakdolgozatot stb gépen.. :D Vagy éppen csinált bármi más kevésbé hasznos dolgot úgy, hogy közben a messenger el volt indítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!