Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok soha senkit aki tényleg szeret és el tud köteleződni?
Figyelt kérdés
Kb mindenkivel úgy voltam eddig hogy ő akarta eleinte a kapcsolatot aztán miután kötődtem hozzà szakított2018. dec. 30. 00:12
1/3 anonim válasza:
Talan tulsagosan ragaszkodtal, raakaszkodtal es megfutamodtak. A hirtelen jott elkotelezodestol sokan megijednek, ne eroltesd ha talalsz valakit mert ennek ki kell alakulni.
Gorcsosen akarod hogy masok is ugy ragaszkodjanak de igy csak menekulni fognak, ezt nem rosszbol mondom
2/3 A kérdező kommentje:
Nem erőltetek rá senkire semmit sőt nagyon figyelek hogy legyen ideje haverjaira, hobbijaira
És nyílván nem rögtön gyűrűt akarok
Csak azt hogy ne 3 hónapig szóljon a “nagy szerelem”
Btw #1 köszi a választ
2018. dec. 30. 00:20
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én is szeretnék szeretni és szeretve lenni,az elköteleződés számomra természetes lenne mert szereteten alapulna! Ha van kedved,bátran írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!