Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után mit csináljak?
Nem vagyok tapasztalt a témában, de elmondom a véleményem. Biztos nagyon nehéz a helyzet, de tedd le a piát, mert semmit sem segítesz magadon, attól még nem lesz mellette a barátnőd. Gondolom nem akarsz olyan alkoholista lenni, mint az apja.
Tehát kezdj el dolgozni, nem tudom, mi a lány térve a jövőre nézve, de minél előbb le kell lépnie onnan, a megkeresett pénzedből pedig költözzetek össze vagy átmenetileg lakjon a családodnál.
Az öngyilkosságoddal pedig elszállna a lány minden reménye arra, hogy jobb élete legyen.
Gyűjtsetek pénzt, aztán szökjetek meg.Lakjatok együtt, a szülei nélkül.
Az ivászatot pedig hagyd el.
Gondolj arra, hogy a lány lehet, hogy megutálna, ha tudná, hogy ennyit iszol. A mostani helyzete miatt, biztos, hogy gyűlöli az alkoholistákat.
Ha pedig megölöd magad, akkor szerinted mi lesz a lánnyal? Már csak miatta is érdemes élned. Te tudnál segíteni rajta. Ne hagyd egyedül ebben a világban.
Figyelj, elhiszem, hogy a jelenlegi helyzet nagyon nehéz. De ez sem maradhat így. A lánynak elég hamar el kell költöznie otthonról-ebben pedig te tudod őt segíteni! Ha lenne melód, lenne jövedelmed, ő is tudna keresni valamennyit diákmelóval, egy szobát legalább tudnátok bérelni ketten-lakótársként albiban, vagy esetleg ideiglenesen hozzátok is költözhetne (csak és kizárólag akkor, ha ez a szüleidnek nem jelent gondot, minden más esetben ez rossz ötlet).
Kelj fel minden nap azzal a céllal, hogy ma is teszel a jövőtökért, ma elmész egy állásinterjúra, ahova ha felvesznek lesz jövedelmed. Az álláskeresés sem egyszerű, de minden nappal közelebb vagy az állásodhoz:) Ha lesz jövedelmed, lehet kecótok is, van esélyetek a közös életre.
A pia nem nyújt megoldást, átmeneti tünetmentesítő, de mindketten tudjuk, hogy nem oldja meg a problémákat.
Az öngyilkosság rosssz ötlet, gondolj arra, mennyire hiányoznál neki is, illetve a családodnak is. Nélküled üresebb lenne az életük, magukat hibáztatnák, amiért elvesztettek téged.
Tudod, sokkal több van minden van benned, mint amennyit hiszel magadról:) Neked kell összeszedned magad, ebben nem tud más segíteni, meg kell találnod magadban a motivációt, hogy igenis fel tudsz kelni a padlóról, meg tudod csinálni. Minden sokkal könnyebb, ha a szemed előtt lebeg a cél:) Tisztelem, hogy ennyire, feltétel nélkül szereted őt, bármi áron:) De ne menj rá teljesen erre, építsd magad fel, és teremts neki - nektek jövőt:)
És nem vagytok kicsik már, hogy a szülei szava " számítson ", költözzön el mindenképpen, amilyen hamar csak lehet.
Mielőtt azt hinnéd, hogy csakúgy a semmibe beszélek- rajta vagyok én is, hogy elköltözzek itthonról, egyedül, önerőből, család támogatása nélkül, és rengetegen csinálják ezt így, nektek is menne, főleg, ha mindketten akarjátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!