Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek után mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ott kezdődött az egész, hogy másfél éve összejöttem egy lánnyal. Szerelem volt első látásra. Már az első napon éreztem, hogy más mint a többi lány. Szépen elvoltunk minden rendben volt. De elmondta, hogy az apja régimódi és csak 22 éves korába fogja megengedni, hogy legyen barátja. Most ő 18/l éves. Én 21/f. Naszóval amikor ezt megtudtam egy valasz ele állitott a lány, hogy most biztos akarom-e ezt a kapcsolatot. Én belementem mert olyat éreztem mint egy lanynal sem. Szóval titokban találkozgattunk. Titokban csináltunk mindent. Nagyon jól megvagyunk,nagyon szeretjük egymást. Sosem engedte hogy beszeljek az apjaval mert ismeri hogy milyen. Még az anyós se engedte se a testverei. De ennek ellenere en megis beszeltem vele,hogy tisztesseges szandekaim vannak stb mar nem tudom mit mondtam. Innen kezdodtek a bajok. Kiderult hogy az apja alkoholista es valami gond van az agyaval. Volt hogy megverte a lányát a feleseget. De elottem is voltak ilyenek. Rengeteg balhém volt ez miatt az apjaval mert meg akartam vedeni a szerelmemet. Ez ment egy jó ideig. De nyár elején belefaradtam a baratnommel egyutt az idegeskedesbe a terrorba es szakítottunk. Azon a nyáron én nagyon lecsúsztam semmi nem erdekelt mar csak a buli piálás. Plusz egy betegseg is fenyegetett. Remenytelen volt az egesz eletem. Haverjaim ram se ismertek. De voltak akik segítettek és a helyes utra tereltek. Nyár végéig összeszedtem magam. És talakoztam tök véletlenül A LÁNNYAL. Amikor meglattam én olyan boldog voltam minden rossz gondolat hirtelen elszállt. Beszeltünk. Kiderült hogy ő is nagyon szenvedett. Majd kesobb meghivtam egy randira. És összejöttünk mert kiderült, hogy egymas nelkül nem megy az élet. Most megint megy a talalkozgatás titokba. De mostmar veszélyes mert barmikor elküdhetik itthonrol. 1 honapba 1 orat tudunk talalkozni. Már eltelt 1,5 év. Nagyon hiányzik. És mar kezdek bekattani. Barmeddig várnék rá de mar kezdek elfaradni. Az egesz karacsonyt átittam mert most se láthatom. Kozeleg a szilveszter. Nem birom osszeszedni magam csak ő jár a fejemben. Munkahelyemrol kirugtak egeszseg ugyi okok miatt. Én olyan ember vagyok hogyha mar egy hetig nem lathatom baratnomet akkor teljesen bekattanok. Nem ugrik be pontosan mi a pontos neve az ilyen ember tipusnak. Nelkule nincs kedvem semmihez se. Vele olyan jó lenne az életem. Már a házasságon is gondolkodok.Mindenki mondja hogy tul fiatal vagyok ehez. 21 eves vagyok. De nélküle nem megy az élet. ÁLLANDÓAN RAJTA JÁR AZ ESZEM.3 és fél hete nem lattam. Nincs telója se mert az apja nem engedi. Sehogy sem tudunk beszélni. Keresek folyamat munkát. Jelentkeztem ezer helyre. De ilyen lelki allapotba nem tudom mi lesz velem. Folyamat idegeskedek. Ma is egy pohar viszkivel kezdtem mert igy egy fokkal jobb. Nem tudom mi van vele. Lehet megütötte megint. Nem lehet tudni. Agyilag beteg az apja és ezt a csalad minden tagja mondja. A felesége is fél tölle. Az én családom nagyon szereti ezt a lányt. Valaki segítsen! Bárki. Aki ilyen helyzetben volt. A napokba szeretnem ezt megoldani. Tovabb mar nem birnam. Inkabb megölöm magam ha nem lesz megoldás. Mert igy mar szenvedés
2018. dec. 28. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok tapasztalt a témában, de elmondom a véleményem. Biztos nagyon nehéz a helyzet, de tedd le a piát, mert semmit sem segítesz magadon, attól még nem lesz mellette a barátnőd. Gondolom nem akarsz olyan alkoholista lenni, mint az apja.

Tehát kezdj el dolgozni, nem tudom, mi a lány térve a jövőre nézve, de minél előbb le kell lépnie onnan, a megkeresett pénzedből pedig költözzetek össze vagy átmenetileg lakjon a családodnál.

Az öngyilkosságoddal pedig elszállna a lány minden reménye arra, hogy jobb élete legyen.

2018. dec. 28. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyűjtsetek pénzt, aztán szökjetek meg.Lakjatok együtt, a szülei nélkül.

Az ivászatot pedig hagyd el.

Gondolj arra, hogy a lány lehet, hogy megutálna, ha tudná, hogy ennyit iszol. A mostani helyzete miatt, biztos, hogy gyűlöli az alkoholistákat.

Ha pedig megölöd magad, akkor szerinted mi lesz a lánnyal? Már csak miatta is érdemes élned. Te tudnál segíteni rajta. Ne hagyd egyedül ebben a világban.

2018. dec. 28. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, elhiszem, hogy a jelenlegi helyzet nagyon nehéz. De ez sem maradhat így. A lánynak elég hamar el kell költöznie otthonról-ebben pedig te tudod őt segíteni! Ha lenne melód, lenne jövedelmed, ő is tudna keresni valamennyit diákmelóval, egy szobát legalább tudnátok bérelni ketten-lakótársként albiban, vagy esetleg ideiglenesen hozzátok is költözhetne (csak és kizárólag akkor, ha ez a szüleidnek nem jelent gondot, minden más esetben ez rossz ötlet).

Kelj fel minden nap azzal a céllal, hogy ma is teszel a jövőtökért, ma elmész egy állásinterjúra, ahova ha felvesznek lesz jövedelmed. Az álláskeresés sem egyszerű, de minden nappal közelebb vagy az állásodhoz:) Ha lesz jövedelmed, lehet kecótok is, van esélyetek a közös életre.

A pia nem nyújt megoldást, átmeneti tünetmentesítő, de mindketten tudjuk, hogy nem oldja meg a problémákat.

Az öngyilkosság rosssz ötlet, gondolj arra, mennyire hiányoznál neki is, illetve a családodnak is. Nélküled üresebb lenne az életük, magukat hibáztatnák, amiért elvesztettek téged.

Tudod, sokkal több van minden van benned, mint amennyit hiszel magadról:) Neked kell összeszedned magad, ebben nem tud más segíteni, meg kell találnod magadban a motivációt, hogy igenis fel tudsz kelni a padlóról, meg tudod csinálni. Minden sokkal könnyebb, ha a szemed előtt lebeg a cél:) Tisztelem, hogy ennyire, feltétel nélkül szereted őt, bármi áron:) De ne menj rá teljesen erre, építsd magad fel, és teremts neki - nektek jövőt:)

És nem vagytok kicsik már, hogy a szülei szava " számítson ", költözzön el mindenképpen, amilyen hamar csak lehet.

Mielőtt azt hinnéd, hogy csakúgy a semmibe beszélek- rajta vagyok én is, hogy elköltözzek itthonról, egyedül, önerőből, család támogatása nélkül, és rengetegen csinálják ezt így, nektek is menne, főleg, ha mindketten akarjátok:)

2018. dec. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!