Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem elso veletlen talalkozas utan lehetseges?
Egy buli elotti alapozason a szokasos baratikoromben voltam plusz egy szamomra ismeretlen sraccal aki az egyik haverom ismerose. Igy elso latasra megallapitottam hogy nem is nez ki rosszul. Aztan probalgatott velem beszelgetni eloszor csak par szot mondott.
Aztan jott egy tema amiben ellentetes velemenyeink voltak es igy elkezdtunk viccesen veszekedni. Aztan mikor lezartuk, mellem ult es elkezdtunk beszelgetni. Aztan mentunk a buliba, faztam es odaadta a kabatjat, utkozben meg csak velem volt es bokolgatott. A buliban nonstop velem volt es neha csak kettesben voltunk es nem csak alaptemakrol hanem szemelyesebbekrol is beszelgettunk. Aztan mindig hozzamert es megakart olelni. (amugy ha vki felreerteni, egyikunk sem volt atomreszeg, csak parat ittunk)Arra akarok kilyukadni hogy masnap szinten vartam az uzenetet es majd meghaltam az oromtol mikor o irt ram eloszor. A buliban mikor kozelebb jott hozzam vagy a sokadik probalkozasa utan beadtam a derekam es megoleltem, a hasam majd felrobbant. Szerintetek? Ertelmes velemenyeket:)
"Egy buli elotti alapozason "
Már itt eldöntöttem,hogy nem kellenél 😁
Zöld lámpát adok az utolsónak! Ne láss bele sokat! A ilyen helyeken csak a répák tengere vár rád aemmi több! Nem kell mocsárrészegnek lennie egy fiunak hogy erőt vegyen magán es megfektessen egy csajt!
19F
En is “veletlenul” ismertem meg a baratom egy buliban ennek 2,5 eve szoval ki tudja :D
Mondjuk o nem olyan mintaz atlag tini korosztaly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!