Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap után ezt kapom Megérdemlem?
4 hónapja az egyik osztalytarsammal elég jo viszonyom van,
ő egy aranyos rövid hajú lány aki tetszik is amúgy
És tudom nem nagy szám de baratok közt a szájra puszi megy most mivel csókolózni még nem szeretne vagy égőnek tartaná nem is tudom
A lényeg hogy 4 honap alatt elég jo kettonk közt a dolog jött egy másik lány osztalytars akivel az en ugymond barátnőm elvannak ketten elég jól ez kb 2 hete
Tegnap az egyik osztalytarsam csak ugy lazán mondta ennek a lánynak hogy vágjon engem nyakon meg tette mindenki előtt
Majd bujt hozzám hogy ne haragudj stb cukiskodott Meg bocsátottam delutan együtt setaltunk stb
Ma pedig azt kaptam hogy reggel ota a csaj mellett ült hozzám se szólt
És mivel 4 honapja en kísérem el a buszmegállóba (en helyi vagyok) most ezzel a lánnyal elindultak kettesbe
Aztán le is fordultak
Se köszönni se szájra puszi semmi
Pedig a lany többet erez mint barátság szereti a puszikat es ha velem lehet
Ezt mondta
Nem értem ezt az egészet
Valaki segítsen
Ne kimeljetek jöhet minden hideg meleg vélemény
19 évesek... Csak ő neki sose volt kapcsolata es fura hogy tetszik nekem de mivel barát nem fogok ra mászni
Csak szarul esik hogy ugy bánt velem felnőtt létére
Isten bizony azt hittem általános iskolás koruak vagytok.
Tudod, barátság és haverság között nagy a különbség.
Sajnos lépten nyomon használják ezt a kifejezést annélkül, hogy értenék a jelentését, a különbséget.
Meg, hogy "felnőtt"? :/
Kétlem.
Egyszerűen átváltott rólad. Most ez az érdeke.
Mielőtt átmennél pincsibe, gondolkozz el azon, hogy játékszer vagy e a polcon amit akkor vesz le amikor NEKI van szüksége rád.
Csatlakozva. Azt én se javaslom, hogy osztályban (talán még suliban is meggondolnám) barátságnál több szövödjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!