Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 4 hónap után ezt kapom Megérde...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónap után ezt kapom Megérdemlem?

Figyelt kérdés

4 hónapja az egyik osztalytarsammal elég jo viszonyom van,

ő egy aranyos rövid hajú lány aki tetszik is amúgy

És tudom nem nagy szám de baratok közt a szájra puszi megy most mivel csókolózni még nem szeretne vagy égőnek tartaná nem is tudom

A lényeg hogy 4 honap alatt elég jo kettonk közt a dolog jött egy másik lány osztalytars akivel az en ugymond barátnőm elvannak ketten elég jól ez kb 2 hete

Tegnap az egyik osztalytarsam csak ugy lazán mondta ennek a lánynak hogy vágjon engem nyakon meg tette mindenki előtt

Majd bujt hozzám hogy ne haragudj stb cukiskodott Meg bocsátottam delutan együtt setaltunk stb

Ma pedig azt kaptam hogy reggel ota a csaj mellett ült hozzám se szólt

És mivel 4 honapja en kísérem el a buszmegállóba (en helyi vagyok) most ezzel a lánnyal elindultak kettesbe

Aztán le is fordultak

Se köszönni se szájra puszi semmi

Pedig a lany többet erez mint barátság szereti a puszikat es ha velem lehet

Ezt mondta

Nem értem ezt az egészet

Valaki segítsen

Ne kimeljetek jöhet minden hideg meleg vélemény

2018. nov. 27. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2018. nov. 27. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba házi nyúlra lőni amúgy se jó
2018. nov. 27. 21:57
 3/5 A kérdező kommentje:

19 évesek... Csak ő neki sose volt kapcsolata es fura hogy tetszik nekem de mivel barát nem fogok ra mászni

Csak szarul esik hogy ugy bánt velem felnőtt létére

2018. nov. 27. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs pont meg vessző a klavidon?
2018. nov. 28. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Isten bizony azt hittem általános iskolás koruak vagytok.

Tudod, barátság és haverság között nagy a különbség.

Sajnos lépten nyomon használják ezt a kifejezést annélkül, hogy értenék a jelentését, a különbséget.

Meg, hogy "felnőtt"? :/

Kétlem.

Egyszerűen átváltott rólad. Most ez az érdeke.

Mielőtt átmennél pincsibe, gondolkozz el azon, hogy játékszer vagy e a polcon amit akkor vesz le amikor NEKI van szüksége rád.

Csatlakozva. Azt én se javaslom, hogy osztályban (talán még suliban is meggondolnám) barátságnál több szövödjön.

2018. nov. 28. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!