Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet így mutatni?
Figyelt kérdés
Ki tudom mutatni azt, hogy szeretem apró jelekkel, hogy észre is vegye meg ne is?2018. dec. 27. 17:40
1/4 anonim válasza:
Persze de függ a szituációtól is.
Kifejtened egy kicsit?
3/4 A kérdező kommentje:
1. válasz adónak a kifejtés: van egy legjobb haverom suliba eggyütt szoktunk "bandázni" de visyzont az elmúlt egy-két napba több lett mint legjobb barát és ezt egy picit jelezni szeretném de nem tudom hogyan
2018. dec. 29. 00:21
4/4 anonim válasza:
Hat ha megerto es joba vagytok mondogathatod neki h figyi te nekem tobb vagy mint legjobb barat,tokre szeretlek tobbet jelentesz mit egy legjobb barat/haver ilyesmik vagy pedig szepen leulsz vele kerdezgeted a temarol bejone valaki hogyan tekintesz a kapcsolatunkra stb. De az elsot nem ajanlom mert ugy tonkre mehet a kapcsolat ha olyan a szemely(nem arra gondolok h kocsog hanem vannak akik ilyen hallatan egy kicsit ugymondd meglepodnek es mashogy tekinenek az illetore) szival szerintem inkabb kerdezgesd mit jelent a kapcsolatotok neki vagy hogyan tekink rad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!