Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszeretném mutatni a családomnak a barátomat valaki tanacs?
Figyelt kérdés
A barátom 18 éves, és én 14 vagyok.
majd beszeretném anyuéknak mutatni, de nem merem mert nem tudom mit szólnának hozzá.:/ (a korkülönbséghez, ami engem nem zavar de anyuékat nem tudom hogy zavarná e) :/
2017. nov. 14. 22:22
1/7 anonim válasza:
Nekem 21 éves a barátom én 16 vagyok.
Először persze aggódtak, de mikor megismerték jobban megszerették mint gondtam volna...
2/7 A kérdező kommentje:
ohh értem!
koszi😄
2017. nov. 14. 23:26
3/7 anonim válasza:
Szüleid tudnak egyáltalán róla? Mióta vagytok együtt?
Szerintem előbb mondd el nekik, mesélj róla nekik és utána vidd el hozzájuk megmutatni :)
4/7 anonim válasza:
Szólj otthon hogy szegény fiúnak így hó végén otthon már nem jutott kaja, ezért vitted haza:o
5/7 A kérdező kommentje:
nem
nem tudnak róla.
de nem merem elmondani😕
mivel akkor akkor szekálnak:/
2017. nov. 15. 16:30
6/7 A kérdező kommentje:
2 hónapja
de majd február környékén tervezem ezt a bemutatást. csak félek h anyuéknak nem fog bejönni vagy valami:(
2017. nov. 15. 16:30
7/7 anonim válasza:
mond el azt h már mióta tart :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!