Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap bemutatom a barátom a családomnak, de félek, hogy elhagy, ha megismeri őket. Mit tehetnék?
Holnap fog először találkozni a barátom az anyámmal. A srác aranyos, vidám egyetemista, különösebb gondok nélkül. A családja rendben van, apa-anya-nagyszülők-tesók együtt, cukormázasan, ahogy kell.
Még nem vagyunk olyan régóta együtt, alig pár hónapja ismerjük egymást, de ez idő alatt úgy ismert meg, mint egy életvidám lányt, csak párszor említettem neki a hátterem. Ha meséltem neki apukámról (a szüleim 10+ éve váltak el, családon belüli erőszak is volt és durván megviselt minket gyermekként) -akkor mindig egy kicsit távolságtartóbb lett, nem szereti ha negatív vagyok.
Épp ezért félek, hogy mit fog szólni holnap. Csak hárman leszünk otthon, én, anyám (valószínűleg túl sok bort fog inni -ő az elegáns felsőosztálybeli borivó, egyébként rossz a kapcsolatunk, félek, hogy féregnek, haszontalannak vagy r.bancnak fog hívni a barátom előtt) és a bátyám (félek, hogy anya őt is féregnek, élősködőnek fogja hívni, vagy éppen üvöltözni fog velünk valamiért).
Nem akarom hogy a barátom ezt lássa, anya nem bánja, ha idegenek előtt üvöltözik, sőt élvezi. Durva dolgokat mond mindig. Attól félek, ha a szerelmem holnap belekerül ebbe a feszült hangulatú, pattogós, cinikus és feszült -bor után üvöltözős, idegbeteg légkörbe, akkor belőlem sem kér majd soha.
Tudna valaki tanácsot adni?
Volt már ez szakítóok. Nem szeretnék magányos maradni, mert anya ezt akarja. Ha a fiú megretten a fogadtatástól (egy idegen, ötven éves asszony ordít mint egy sakál, és válogatott káromkodásokkal szidja a barátnőjét -vagy ha olyan kedve van, csak halkan megjegyzéseket tesz, de aljasokat és gusztustalanokat), azt nem csodálom. Nem vagyok annyira naiv, hogy olyan fiúra várjak, aki ezt bírja.
Tényleg csak az a célom, hogy visszafogjam valahogy anyát, és békésen teljen a holnap.
17.
Muszáj hazavinnem, mert nem lakunk egy városban, és ahhoz, hogy én is elmehessek hozzá, anyám beleegyezése kell -ehhez pedig látni akarja. Ha megtehetném, nyilván nem mutatnám be.
Ha bír a srác, akkor leszarja a hátteredet, hisz nem a családodat kellszeretnie hanem téged...
plusz kiharcolja Anyudnak a hmm hogyismondják ezt... Talán a megfelelő szó a tiszteletét... Szóval kiharcolja, hiszen akkor bármikor elmehetsz hozzá. Én ezt kihívásként fognám fel, és biztos hogy ez miatt nem szakítanék veled, mert fos a családod. Emiatt nem kell aggódnod. Sok sikert, és majd írj hogy mi lett, mert mostmár kiváncsi vagyok :D
17/F
A fiukban ilyenkor epp h fellep a vedelmezo oszton es csak meg jobban fog torodni veled ha ezt a sajat szemevel latja
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!