Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom hamarosan befog mutatni a szüleinek. Hogy kell ott viselkedni?
Figyelt kérdés
Leülhetek a kanapéra? Tegezhetem őket? Mit szabad mondani nekik? Miket kérdezhetnek tőlem? A csajom is jó fej volt, mert amikor megkérdeztem tőle, hogy hogy kell viselkedni, meg miket mondhatok, azt mondta, hogy nem tudja.
Egyszerüen nekem új ez a szituáció és semmit sem tudok róla.... :(
2017. aug. 26. 09:19
1/4 anonim válasza:
Úgy viselkedj ahogy Greg Bekúr az Apádra ütök című vígjátékban 😂😂 Viccet félte téve add önmagad és ne parázz.
2/4 anonim válasza:
Ez mindenkinél más, nálunk a bemutatás hosszan tartott, és szó szerint "ő XY, ős pedig YZ" sose volt :D Semmiképp se tegezd le őket!!! És normálisan öltözz fel. Leülhetsz, hülyének néznének ha egész végig álnál mint egy sorkatona. Akármit kérdezhetnek, de nemhiszem, hogy megbombáznak majd kérdésekkel.
Viszont nagyon komolyan gondolhatod, ha "csajom"-nak hívod a barátnődet. Szerintem az egy nagyon primitív szó.
3/4 anonim válasza:
Szívjatok ki! Egyszer engem leültették velük szembe egy kanapéra majd jo hosszu kínos csönd.
4/4 anonim válasza:
Jesszus,ne parázz már rá ennyire,mert teljesen fölösleges.Add önmagad,ha megpróbálsz máshogy viselkedni azt úgyis észre fogják venni,és még kellemetlenebb lesz a szitu.Szóval legyél jó fej,laza,és a legfontosabb,hogy legyél udvarias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!