Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örök szerelem? Többi lent❤️
Létezik az, hogy valaki 12-13 évesen beleszeret valakibe, és egészen a halálig elkísérik egymást?
Azért kérdezem, mivel szeretem a régi könyveket, és többször olvastam bennük gyerekkori szerelmekről amik a halálig tartottak... Csak azon gondolkoztam hogy ez a 21. században is létezhet? Mivel állítólag a gyerek szerelem ugyan olyan erős tud lenni mint a felnőtt...
Valakivel történt eleve ilyen?
A 0,01 is esély. Tehát VAN! Attól hogy sz@r élete van alakinek nem kell elvenni a hitet, tagadni. Nektek barmennyire is fáj, van olyan akik oviba együtt jártak. Egy helyre ☝️
Utánna általános iskola. És kialakult a kedvelésből a szerelem. Nagyon ritka. De létezik. A szerelem kiszámithatatlan. Tudom nem ide tartozik. De sokszor kérdezik itt. Honnan tudjam ki az igazi?
"Akinek a nevét kiejted halálod pillanatában" (páromtol loptam)
Igaza van az előttem szólónak, van különbség a szerelem és szeretet között. Szerelmes csak rövid ideig lehet az ember, addig tökéletesnek látja a partnerét minden hibája ellenére is. Aztán ahoy ez elmúlik, akkor jön el az a pont, hol vagy szakítás vagy folytatás lesz a vége. Ha már a szerelem kezd elmúlni a kapcsolatban, vagy egymás idegeite kezd menni a két fél és inkább szétmennek, vagy pedig józan fejjel is belátják egymás hibáit és kompromisszumokat kötve folytatják.
Egyébként nekem pont a legjobb barátnőm szülei a példa erre az örök szeretetre (nyilván már rég elmúlhatott a tini szerelem). Ők gimiben találkoztak, nem sokkal az érettségi előtt összejöttek, de mivel a lány nem tehette meg, hogy felmegy Pestre egyetemre, ahova a fiú ment, igy rövid párkapcsolat után úgy döntöttek, hogy szakítanak. Aztán évekkel később a lány egy ösztöndíjjal felkerült Budapestre, és a fiú azonnal megkereste és akkor jöttek rá, hogy egyszerűen nem tudtak más emberekre ugyanúgy ránézni a szakítás után sem, így tudták, hogy úgymond ők már csak együtt lehetnek boldogok. És ők a mai napig együtt vannak, a korábbi szétválás ellenére is. Míg ismerek olyat is, akik 30 év házassàg alatt hűtlenek voltak egymáshoz, becsapták egymást, viszont sosem váltak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!