Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél mizu szerelem terén?
Hát, az exem másfél év után kidobott, most meg újra kellenék neki. Persze nekem közben alakulóban van egy másik lánnyal, valószínűleg exemet barátzónába teszem és hagyom szenvedni. Tudom, nagyon szemét dolognak hangzik, de rászolgált :D
19/F
Ha én azt tudnám, hogy mi van nálam, én lennék a legboldogabb, mert perpill magam sem tudom eldönteni.
Az van hogy megismertem egy srácot, aki egyből szimpatikus volt, hamar megtaláltuk a közös hangot, azt hittem lehet valami, most meg hirtelen olyan zavaros lett az egész, mint a menzás tökfőzelék 😂
Ha valakinek van kedve ilyesmiről dumálni, írjon nyugodtan 😉
16/L
Régóta tetszett és féltem rairni, egy buliban mindketten ott voltunk csak mire odaertem ő már kiutotte magát, gondoltam csinálok pár képet a telojaval, másnap elkuldte a képeket, beszélgettünk 3 héten át, eközben lemondott 2 találkozót is, utána legjobb haveromra mászott rá, osszetortem, haverral ma voltak moziba de haverom mondta h semmi nem lesz mert brodex stb, kezdem kiheverni de még mindig szarul esik, 3 év után ő az első csaj aki bejött nekem
Röviden ennyi 😂
17/F
Konkrétan semmi. Néha rámtör, hogy szükségem lenne valakire akit átölelhetek és odabújhatok hozzá, de aztán elhesegetem ezt az érzést.
16/L
Státusz: kapcsolatban. Lassan 2 hónapja.
Jelige: ne igyunk előre a medve bőrére.
:D
UPDATE :OO 6-os vagyok
Újra összejött az exével.
Hogy rohadna meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!