Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Randiztan 1 hónapig egy fiúval, akivel rengeteg időt töltöttünk együtt, nagyon egy hullámhosszon voltunk, pont egymást kerestük eddig... Legalábbis ilyen személyiségű párt

Az egyetlen bökkenő, ami Meg gátolt minket a kapcsolatban, hogy pont mikor találkozgatni kezdtünk, akkor kapta a hírt, hogy felvették csere diáknak Dániába.

Nyár elején jön vissza, most ment el.

Az elmúlt pár hétben nem találkoztunk, én többet érzek (ő is, de ő az út miatt az érzéseit próbálta távol tartani mert nehéz lett volna) pont azért, hogy ne fájjon még jobban, hogy elmegy-egyikünknek se

Azt beszéltük, ha hazajön, és minden úgy van, megprobaljuk

Nagyon félek, hogy ezalatt az 6 hónap alatt a dán mentalitás meg fogja változtatni ezalatt a fél év alatt , és hogy nem az lesz akit én megszerettem.

Nem akarom őt keresni, mert hagyni akarom élni, és nem zaklatni. Mégis nehéz nekem a helyzet.

Már nem úgy beszélünk mint előtte, volt egy kisebb vitank az útjából adodoan,alig beszélünk..

Én dolgozom stb, elfogom foglalni magam, de mégis félek, hogy hiába várnék, pofára esek. Sokat jelent nekem, az első igazi mélyebb erzelmeim,es hiányzik

Ti mit tennétek?

19/L

(Igen fiatal vagyok, de akkor is, ez egy nagyon rossz szituáció mert minden működő képes lenne ha nem menne el..)

2018. dec. 26. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Túl sokat agyalsz! Sok reményt nem fűzök hozzátok! Keres másik hapit ha még nem késő!
2018. dec. 26. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer még beszélj vele komolyan erről. Valószínűleg ha 6 hónapra kimegy és nem akar így kapcsolatot itthonról, akkor kint sem fog összejönni senkivel, mert onnan meg fél éven belül hazajön. Én a helyedben elmondanám neki őszintén, hogy megtesztett nekem és ha ő is így érez, akkor 6 hónap múlva próbáljátok meg együtt, addig meg mind a ketten éljétek az életeteket, barátokkén tartsátok a kapcsolatot, ne úgy, mint akik egy párkapcsolatot szeretnének. Közben ezidő alatt te is sokat nőhetsz emberileg és amúgy is sokkal vonzóbb leszel neki úgy, hogy nem nőttél a nyakára, mintha állandóan írogatnál neki. Én megbeszélném vele, hogy monjuk egy-két hetente leírjátok egymásnak barátilag, ami történt veletek és így fenntartjátok a kapcsolatot.

Velem hasonló volt a helyzet pár éve. A barátom akkor egyetemista volt Pesten, nyáron ismerkedtünk meg, aztán ősszel ugye ő felment, én meg itthon maradtam vidéken gimiben. Mi nem beszéltünk erről a kapcsolat dologról, de magától is alakult. Következő nyárig barátokként beszélgettünk sokat, én leállítottam, ha flörtölni kezdett, de látszólag nem vette teljes koptatásnak, mert következő nyáron hazajött és folytattuk, ahol abbahagytuk, aztán össze is jöttünk. Minden kapcsolat más, de nálunk például az vált be, hogy nem mentünk egymás agyára a távollét miatti féltékenységgel és közben még barátilag is nagyon közel kerültünk egymáshoz. :)

Nagymamám mondogatta, hogy sose zárkózz el valamitől teljesen, mert sosem tudhatod, hogy később hogy alakul az életed. Igaza volt, mert ha összeveszünk egy apróság miatt, mondjuk féltékenykedés miatt, akkor később a barátságunk sem alakulhat át szerelemmé. :) Ha lenne még kérdésed vagy beszélgetnél erről , akkor nyugodtan írj privátban! :)

2018. dec. 27. 17:29
 3/3 A kérdező kommentje:

A sztori vége az lett, hogy talált egy másik lányt odakinn, hazajött de most elvileg visszamegy...

Azóta sem tettem magam túl rendesen

2019. dec. 24. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!