Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontottam el?
Van egy lány aki tetszik nekem, eleinte kölcsönösnek éreztem, de aztán ráírt a legjobb haveromra, nagyon nyomulósan
Ez már önmagában szarul esett, de tegnap megtudtam h még moziba is elhívta
A csaj tudta h nekem ő bejön, nem tőlem hanem haveroktól
Hol rontottam el?
Ott, hogy megtudta a haverjaidtol, hogy bejön neked. Minek nekik elmondani? Ezt sosem értettem. Ha tetszik valakinek egy lány, nem az kell hogy sokáig messziről nézed, közben elmondod a haveroknak, aztán szerelmet vallassz a lánynak (aki már úgyis megtudja előbb a haverjaidtol)
Hanem oda kell menni sokszor hozzá, akár messengeren beszélgetni stb:., tehát hogy valahogyan megszeressen téged. Utána meg elhinni valahova. De nem moziba, ott alig tudtok beszélgetni. Pl kávézóba. Vagy teazni, mekibe, vagy csak egy jót setalni
Szerintem rossz csajjal kezdtél
16L
Előbb-utóbb...
Magamat ismerve azt is elrontanám ha most egy csaj rámírna, hogy nagyon bejövök neki
Egyszerűen gyökér vagyok, képtelen vagyok beszélni lánnyal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!