Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hol rontottam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol rontottam el?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik nekem, eleinte kölcsönösnek éreztem, de aztán ráírt a legjobb haveromra, nagyon nyomulósan

Ez már önmagában szarul esett, de tegnap megtudtam h még moziba is elhívta

A csaj tudta h nekem ő bejön, nem tőlem hanem haveroktól

Hol rontottam el?

2018. dec. 23. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Ott, hogy megtudta a haverjaidtol, hogy bejön neked. Minek nekik elmondani? Ezt sosem értettem. Ha tetszik valakinek egy lány, nem az kell hogy sokáig messziről nézed, közben elmondod a haveroknak, aztán szerelmet vallassz a lánynak (aki már úgyis megtudja előbb a haverjaidtol)

Hanem oda kell menni sokszor hozzá, akár messengeren beszélgetni stb:., tehát hogy valahogyan megszeressen téged. Utána meg elhinni valahova. De nem moziba, ott alig tudtok beszélgetni. Pl kávézóba. Vagy teazni, mekibe, vagy csak egy jót setalni

2018. dec. 23. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz csajjal kezdtél

16L

2018. dec. 23. 08:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen lehet igazad van, de 2x is elhívtam, mindkétszer nem lett belőle semmi, messengeren beszélgettem vele, élőben nem lett volna sok alkalmam
2018. dec. 23. 08:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor viszont tényleg az a baj, hogy rossz csajjal kezdtél ki. Keress másik lányt. Van egy csomó az életben. Nem hiszem hogy ő a nagy "Ő", mert hidd el nekem, az nem létezik. Szóval nyugodtan menj el valahova. Ismerkedj
2018. dec. 23. 09:09
 5/8 A kérdező kommentje:
3 év után ő volt az egyetlen aki igazán bejött, meg valahogy nincs kedvem most ismerkedéshez
2018. dec. 23. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ismerkedéstől ne menjen el a kedved, szerintem ilyen dolog elég gyakran megfog történni. Nem jöttél be neki, le kell szarni és tovább lépni. Keress egy másik csajt aki még jobban majd megfog téged külsőleg/belsőleg.
2018. dec. 23. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen rossz ajtón kopogtattál. Ne foglalkozz vele, ő nem akart tőled semmit se. Próbálj meg ismerkedni más lányokkal, az aki jó lesz neked, előbb-utóbb úgyis megismered.
2018. dec. 23. 15:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Előbb-utóbb...

Magamat ismerve azt is elrontanám ha most egy csaj rámírna, hogy nagyon bejövök neki

Egyszerűen gyökér vagyok, képtelen vagyok beszélni lánnyal :D

2018. dec. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!