Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ügye nem rontottam el nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ügye nem rontottam el nála?

Figyelt kérdés

Na szóval :D

Tegnap találkoztam egy lánnyal aki nagyon bejön,voltunk étteremben utána lementünk a dunapartra,ott leültünk egy padra és beszélgettünk.

Ott elmondtam neki hogy érzek iránta,és többet szeretnék mint barátság,erre ő azt mondta hogy nincs elzárkózva a dologtól,de nem szeretné elsietni,mert az előző kapcsolataiban mindig ez volt a baj.

Utána elég szar volt a kedvem,pedig jól éreztük magunkat,ő is jól érzi magát velem,sokszor ő is ír rám.Csak nem így terveztem a napot :D

Képeket küldözget magáról,ha unatkozik rám ír,szóval szerintem bejövök neki,csak akkor igaz hogy tényleg nem akarja elsietni?

Hívjam el még párszor valahova aztán majd alakul ha alakulnia kell?Csókra meddig várjak?

2018. jún. 20. 12:08
 1/4 anonim válasza:
Nem rontottad el nála, szerintem csak egy kicsit megijesztetted mert korai volt az amit mondtál neki.. gondolom.Szerintem hívd el valahova beszélgessetek és majd kialakul.
2018. jún. 20. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. jún. 20. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem rontottal el.

En valojaban nem szeretem,ha egy fiu az erzeseirol beszel,minek az,ha jelentkezel nala,keresed,udvarolsz neki ugy is tudja mi a palya.

Engem is elijesztett volna kicsit ez.

Ne beszelj,cselekedj!az romantikus! :)

Egy ferfi mindig tettekkel bizonyitson!

Igazi uriember Vagy,hogy etterembe vitted amugy :)

2018. jún. 20. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat :)
2018. jún. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!