Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? csak összezavarodok. Mit tegyek?
sziasztok. ezt most muszáj kiírnom magamból, semmit nem veszíthetek, hátha ad valaki tanácsot. most vagyok kilencedikes, és van egy fiú, aki tetszik. már 5 hónapja. viszont még kb. egy szót sem beszéltünk. többször is hozzámszólt, hogy segítsen-e valamiben, amikor leszidott egy tanár, megvédett, meg ilyenek, de még sosem “csevegtünk”. szoktunk szemezni, és rámnéz mindig, amikor megjelenek valahol. viszont már egy hete nem néz rám, nem szól hozzám, folyamatosan tizenegyedikes lányokkal lóg, én pedig gyerkesen ülök és nézem. és baromira féltékeny vagyok. a legjobb barátnőm elég jóban van ezzel a sráccal. és mostanában nagyon szomorú vagyok, ezért a legjobb barátnőm azt mondta, hogy nem bírja tovább nézni, ha marci (a srác) nem mondja el, akkor majd ő: tetszem a srácnak, és “féltékennyé akar tenni”. én meg így néztem rá, hogy wtf? és megmutatta a beszélgetést, amikor marci elmondta a legjobb barátnőmnek, hogy bejövök neki. viszont az egy hónapja volt, most pedig más lányokkal nagyon feltűnően nagyon jól elvan. mihez kezdjek?
kommunikálnom kéne vele, vagy hagyjam a francba?
Sziaa, nagyon normalis lanynak tunsz :))
En tizenegyedikes lanykent mondom, hogy hidd el nem lesz semmi egy 9.es fiu es 11.es lanyok kozott , legalabbis nem valoszinu. Max csak cukinak tartjak, baratkoznak ilyesmi. A sracnak lehet tetszik ez a figyelem a nagyobb lanyoktol de nem hiszem hogy emiatt barmi megvaltozott volna benne.
Szerintem probalj meg kozeledni hozza, keresd a tarsosagat, esetleg ha a baratnod ilyen joba van vele akkor mondjuk vele menjetek oda hozza csak beszelgetni, ilyesmi. Hatha ujra felhivod a figyelmet. Ez az elso lepes. Ha ez megvan utana szerintem mar eleg konnyu elkezdeni beszelgetni. Pl. Snapchaten jelold be es kuldj neki kepet , legyen tuzetek mondjuk, es onnan mar konnyu elkezdeni beszelgetni, vagy akar valami sulis dologgal kapcsolatban is rairhatsz es aztan megkerdezed siman, hogy egyebkent miujsag. Ne felj kezdemenyezni. Hivd fel a figyelmet kicsit, es utana mar sima. Ha tenyleg bejossz neki szerintem minden jol fog alakulni. A magabiztossag a legfontosabb csajszi. Sok sikert :)
Az első válaszoló nagyon jófej, jó, hogy vannak még ilyenek az oldalon. Rendesen megdöbbentett, hogy ilyet is olvasni. Fogadd meg a tanácsát.
Még annyi, hogy semmiképp se kérdezd meg, hogy miért akar féltékennyé tenni még ha így is van. Attól visszariadunk. Azt merjük hinni, hogy haragszotok ránk. Sok sikert.
18/f
Én is úgy látom, hogy kezdeményezett ugyan a fiú, de nem talált visszhangra. Ebből azt vette ki, hogy téged ő nem érdekel.
A barátnőddel beszéljétek meg a taktikát, hogy találkozzatok hármasban (kettesben, de először inkább hármasban), aztán majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!