Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akinek bejövök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akinek bejövök és én is neki de nagyon félek összejönni vele, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lánnyal már jó féléve folyamatosan,szinte minden nap beszélünk,folyton hivogat minden fele hogy menjek,na de mindegy az a lenyeg hogy leszürtem hogy tutira bejövök neki csak az a gond hogy nagyon félek összejönni vele,ez lenne az első hogy valakivel összejönnék,nem akarom a szüleimbek elmondani mert aztán csak stresszelnének meg kínosnak érzezném elmondani nekik,és akkor ott van az is hogy a lány az osztálytársnőm,és akkor gondolom tudjátok,hogy az osztályba is mennyit beszélnének erről meg idegesítenének,meg amúgy is alapból is félek a lánnyal együtt lenni,pedig nagyon szeretnék,mit ajánlotok,azon kívül hogy legyek férfi és hogy álljak a talpamra,mert mindenhoo ezt hallom,de én más tanácsokra vágyok,amivel a magam fajta is kezdhet valamit.
2018. dec. 11. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretnéd őt, felvállalod, hogy "Igen, ő a barátnőm". Semmi értelme olyan kapcsolatnak, ahol úgymond "letagadod" a párod.
2018. dec. 11. 22:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom én letagadni,csak egyszerűen attól félek hogy mindenki emiatt fog piszkálni főleg hogy nem is ilyen nagyon kifele forduló személyiség vagyok hanem inkább egy nyugodt,elvan magának típus.
2018. dec. 11. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá a témára, hiszen azért hívogat el hogy kettesben lehessetek egymással. Szedjed magad és menj el vele valahova és még meg is csókolhatod. Szerintem ezt akarja a lány. Persze hogy nem mondja nyíltan ki hogy a szülők előtt nem akarja hiszen tök gáz.
2018. dec. 11. 23:20
 4/6 $$$$$ ***** válasza:
12 evesek vagytok hogy az osztálytatsaid piszkálnának ezért ? Mert szerintem máskülönmben az osztalytarsaid nem fognak ezért piszkálni.... De ha meg mégis 12 vagy akkor cska annyit mondj nekik hogy neked van baratnőd és érettebb vagy nalluk és gondolkozzanak ezen el.... Azt meg nem értem hogy a szüleid előtt miért nem mered felvallalni...
2018. dec. 11. 23:54
 5/6 anonim válasza:
Ezzel régen én is így voltam ,hogy rá stresszeltem és inkább kifogást kerestem csak ne kelljen találkozni. De felesleges ezen parázni találkozz vele nyugodtan és hidd el jön minden magától.Ha az első randitok nem is lesz a legtökéletesebb a többi már zökkenő mentesen fog menni.Vidd el valami kávézóba igyatok meg valami esetleg kajálni vagy moziba utána menjetek el sétálni beszélgessetek mindig legyen valami beszéd téma és nem lesz semmi féle gond.Sok sikert 19/f
2018. dec. 12. 04:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Amúgymeg 17 vagyok. :))
2018. dec. 12. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!