Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Én mindenkivel kezet szoktam fogni, nála is azt akartam már nyújtottam a kezem erre magához húzott és megölelt. Viccből mindig babázom őt, és mindig olyan aranyosan köszön el hogy szia picibaba, kis zabálni való cukibaba vagyok stb.. A tesójával vagyok nagyon jóba ezért sokszor megyek át és bármikor ottvagyok mindig hoz nekem kávét mellém ül stb, volt pl egy buli és végig velem volt meg minden. Múltkor átmentem és aztán haza kellet jönnöm valami miatt és hangosan köszöntem és mentem is, aztán rámirt hogy enjek vissza meg hovatűntem, sőt még mással is üzent hogy "xy üzeni hogy takarodj vissza léciii" szóval szerintetek? 16L

2018. dec. 19. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem, ja
2018. dec. 19. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Biztosan tetszel neki,de nem èrtem ezt a "takarodj" mit?
2018. dec. 19. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tetszel neki, viszont az, hogy van-e valami mélyebb, hosszabb távra vonatkozó szándéka, azt csak ő tudhatja.
2018. dec. 19. 17:00
 4/5 A kérdező kommentje:
a takarodjos az úgy volt hogy irt a barátnőm hogy"xy üzeni gyere vissza nagyon gyorsan"
2018. dec. 19. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Èrtem!

Èn örülnèk egy,ilyen pasinak 😊

2018. dec. 19. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!