Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én most szerelmes lennék vagy már nem annyira?
Van egy lány, akit ha meglátok szabályosan rángat mindkét lábam attól az erőfeszítés miatt ami azért kell, hogy ne az orra előtt vegyen le a lábamról, mert szépsége megrészegítő.
Az a helyzet, hogy 2017 szeptember óta nem tudok másra gondolni mint rá.
De valahogy nem érzem azt a késztetést, mostanába, hogy kezdeményezek. Voltak elotte gagyi próbálkozásaim, de arról ne beszéljünk.
Nem tudok más csajt előtérbe helyezni rajta kívül csak őt.
Ez szerelem lenne? Két anyuka mondta a múltkor, amikor szomorú voltam egy sikertelen próbálkozás után, a haveromnak, aki akkor pont egy szakításban volt és nem értette, hogy mit sirok a nő után már 1 éve. Ekkor megkérdezte őket és egyszerre mondták a spanomnak, hogy ez a szerelem és ekkor gondolkoztam el ezen, hogy ne már...
A kezdeményezésre visszatérve kitűztem egy határidőt, ha addig nem felejtem nem próbálkozni fogok hanem tenni.
Mostanában vannak olyan érzéseim, hogy ez múlik és ezt valahogy igazából nem annyira szeretném és mondogatom magamba, hogy ne már.
Hajnal háromnegyed 4 múlt és éjfél óta nem megy az alvás a gondolataim 60%-t ez a lány teszi ki.
Szerelem? Vagy akár múlandó szerelem ez?
Most már nem érzem azt amit régen, hogy szerelmes vagyok.
Vissza lehet ezt még csinálni valahogy? Jó volt és szeretném ha még lenne. Ha pl. megint találkoznánk, akkor kialakulhat megint ez az érzés iránta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!