Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én most szerelmes lennék vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én most szerelmes lennék vagy már nem annyira?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit ha meglátok szabályosan rángat mindkét lábam attól az erőfeszítés miatt ami azért kell, hogy ne az orra előtt vegyen le a lábamról, mert szépsége megrészegítő.

Az a helyzet, hogy 2017 szeptember óta nem tudok másra gondolni mint rá.

De valahogy nem érzem azt a késztetést, mostanába, hogy kezdeményezek. Voltak elotte gagyi próbálkozásaim, de arról ne beszéljünk.

Nem tudok más csajt előtérbe helyezni rajta kívül csak őt.

Ez szerelem lenne? Két anyuka mondta a múltkor, amikor szomorú voltam egy sikertelen próbálkozás után, a haveromnak, aki akkor pont egy szakításban volt és nem értette, hogy mit sirok a nő után már 1 éve. Ekkor megkérdezte őket és egyszerre mondták a spanomnak, hogy ez a szerelem és ekkor gondolkoztam el ezen, hogy ne már...

A kezdeményezésre visszatérve kitűztem egy határidőt, ha addig nem felejtem nem próbálkozni fogok hanem tenni.

Mostanában vannak olyan érzéseim, hogy ez múlik és ezt valahogy igazából nem annyira szeretném és mondogatom magamba, hogy ne már.

Hajnal háromnegyed 4 múlt és éjfél óta nem megy az alvás a gondolataim 60%-t ez a lány teszi ki.

Szerelem? Vagy akár múlandó szerelem ez?

2018. dec. 16. 03:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Most már nem érzem azt amit régen, hogy szerelmes vagyok.

Vissza lehet ezt még csinálni valahogy? Jó volt és szeretném ha még lenne. Ha pl. megint találkoznánk, akkor kialakulhat megint ez az érzés iránta?

2018. dec. 21. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Találkozzatok
2018. dec. 27. 20:11
 13/14 anonim válasza:
Szia mi lett azóta?
2021. máj. 14. 20:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Talalkoztunk egyszer... utana szinte ignoralt nem akart velem foglalkozni kesobb, aztan taliztunk megegyszer ugyan ez volt es felbaszott es elkuldtem az anyjaba... majd par honappal kesobb bocsanatot kertem, taliztunk egy csomot, de akkor mar engem nem erdekelt, mert mar nem hittem h lesz valami igazabol csak o hajtotta meg, meg elkezdtem kavarni egy masik lannyal is, aztan elmondtam neki aznap adott egy bucsu csokot es utana elengedett... aztan egy fel evvel kesobb ram irt, hogy talizzunk-e en meg mondtam hogy nem... a napokban egyebkent rairtam hogy mi lett vele azota mert kivancsi voltam de nem reagalt.. roviden ennyi, azota mar mas utakat jarunk vagyis en biztos mert mar elmult az a szerelem ami akkor volt
2021. máj. 15. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!