Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én most szerelmes lennék vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én most szerelmes lennék vagy már nem annyira?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit ha meglátok szabályosan rángat mindkét lábam attól az erőfeszítés miatt ami azért kell, hogy ne az orra előtt vegyen le a lábamról, mert szépsége megrészegítő.

Az a helyzet, hogy 2017 szeptember óta nem tudok másra gondolni mint rá.

De valahogy nem érzem azt a késztetést, mostanába, hogy kezdeményezek. Voltak elotte gagyi próbálkozásaim, de arról ne beszéljünk.

Nem tudok más csajt előtérbe helyezni rajta kívül csak őt.

Ez szerelem lenne? Két anyuka mondta a múltkor, amikor szomorú voltam egy sikertelen próbálkozás után, a haveromnak, aki akkor pont egy szakításban volt és nem értette, hogy mit sirok a nő után már 1 éve. Ekkor megkérdezte őket és egyszerre mondták a spanomnak, hogy ez a szerelem és ekkor gondolkoztam el ezen, hogy ne már...

A kezdeményezésre visszatérve kitűztem egy határidőt, ha addig nem felejtem nem próbálkozni fogok hanem tenni.

Mostanában vannak olyan érzéseim, hogy ez múlik és ezt valahogy igazából nem annyira szeretném és mondogatom magamba, hogy ne már.

Hajnal háromnegyed 4 múlt és éjfél óta nem megy az alvás a gondolataim 60%-t ez a lány teszi ki.

Szerelem? Vagy akár múlandó szerelem ez?

2018. dec. 16. 03:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Én meg éjszakás vagyok szia. Majd elmúlik, nem kell ráparázni
2018. dec. 16. 03:54
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Menj oda hozzá! Ne legyél olyan balfax, mint én voltam...:(
2018. dec. 16. 09:36
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire megfogott valamivel akkor miért nem lehet próbálkozni nála? Gondolom, van benne valami különleges a számodra, akkor miért nem adsz neki egy esélyt? Lehet egy tök jó kapcsolat lehetne belőle, ha meg nem jönne össze tovább tudnál lépni. Szerintem tegyél valamit.
2018. dec. 16. 13:40
 4/14 A kérdező kommentje:

Következő a helyzett. Ő az exem és 1 hónapig voltam vele együtt anno amikor még kis hülye gyerek voltam utána 4 hónap után kezdett el hiányozni és azóta ez van...

Egyáltalán nem tudok benne bízni + szerelem érdekes dolgokat kreál a fejembe ezért mindig besültem, túl needy voltam én hibám..

Most már csak a lustaságom és legjobb időzítés tart vissza attól, hogy tegyek is valamit...

2018. dec. 16. 21:41
 5/14 A kérdező kommentje:
szal már egy párszor odamentem hozzáxd
2018. dec. 16. 21:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Van egy másik csaj, akivel flörtölök, de egyszerűen nem tudja letaszítani a trónról és valszeg ezt egy nő se tudhatja.... nem tudom miért flörtölök ezzel a lánnyal szeretetthiányos vagyok meg kanos
2018. dec. 16. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet 1,5 éve nem voltam kapcsolatban és szeretethiányos vagyok, de sajnos én nem merek kezdeményezni a lánynál pedig másra sem tudok gondolni csak rá. Órán úgy ülök, hogy folyamatosan lássam anélkül, hogy másnak feltűnne és mostanában még vele is álmodom. Én szerelemnek mondanám az eddigi "tapasztalatok" alapján
2018. dec. 17. 11:24
 8/14 A kérdező kommentje:
Folytatás: Azt álmodtam ma, hogy ezzel a lánnyal találkoztam és baráti kapcsolatot kötöttünk és én is benne voltam. Mikor felkeltem akkor a sokkba voltam, örültem, hogy csak álom volt és nem a valóság...
2018. dec. 19. 14:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Hat probalkozz be nála, hatha o is szeret.
2018. dec. 19. 16:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Az lesz mondom, csak majd..
2018. dec. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!