Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell valakibe beleszeretni?
Sajnos komoly a kérdés. Fiú vagyok és még nem sikerült szerelembe esnem. Kapcsolatom még nem volt, de beszélgetek lányokkal, voltak már randik is. Szimpatikusnak tudok találni egy lányt meg jól is tudom érezni magam a társaságában, de egyszerűen nem érzem azt, hogy fellobban a szerelem a szívemben és hogy ő az egyetlen, aki nélkül nem tudok élni. Nektek mikor alakul ki az érzés, vagy mi kell hozzá?
(Ha esetleg valaki arra gondol, a lányokhoz vonzódom.)
Sajnos én sem tudom de szerintem nem is kell tudni hogy kell szerelembe esni szerintem az majd jön magátol a megfelő személyel
16L
Az első két válaszoló mindent megválaszolt - és helyesen.
Ennek nincs technikája, nem lehet tanácsot adni mit, hogyan csinálj. Egyszer majd meglátsz egy lányt, "bekattansz" rá, igyekszel a közelébe jutni, szóba elegyedni vele (most jön a lényed!), és ha sok mindenben egyetértetek, meg te is szimpatikus leszel neki, akkor kész a szerelembeesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!