Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Házasságig várni szeretne a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságig várni szeretne a szexre?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kb 3 hónapja megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal, aki nagyon vallásos (keresztény). Neki eddig egy

tartósabb kapcsolata volt és egy éve feküdt le azzal a fiúval egyszer akit szeretett, de aztán szakítottak. Egyszer már szóba került köztünk, hogy nála a házasságig nem lehet szex, mert tiltja a vallá. Viszont nagyon szeret engem és azt mondta, hogy ezt majd még megbeszéljük, mert tudja, hogy rá lehet őt venni, ha én nagyon szeretném. Nekem még sosem volt senkim, ő az első kapcsolatom és nagyon szeretem őt. Én is vallásos vagyok, templomba is szoktunk járni együtt, de nem ilyen mértékben. Nagyon félek ha felhozom majd ezt a témát elhagy engem.

Szerintetek mit tudnék tenni, hogyan mondjam el neki?

Előre is köszönöm!

23F

2018. dec. 13. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nézd: ha már egyszer lefeküdt valakivel akkor veled is ugyanúgy le fog, az már nem oszt nem szoroz. Nem kell erőltetni, majd egyszercsak túlestek rajta. Ha egymásnál alszotok legyen gumi az a lényeg, ne amiatt kelljen leállni. Csókok, simogatás, petting és egyszercsak beadja a derekát úgyis.
2018. dec. 13. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Házasságig várni, úgy hogy már nem is szűz?:D Viccnek jó.
2018. dec. 13. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Te elolvastad, amit írtál? Már nem szűz és ő mondta, hogy rá lehet venni (nemcsak rá lehet venni, amint a múltja mutatja, persze megbánhatta volna és soha többé, de erről szó sincs, sőt ő hozta fel a dolgot, ez azért elég jó esélyeket sejtet)! Akkor miért hagyna el? Ebben nincs semmi logika.
2018. dec. 13. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Ha ezzel zsarol akkor felejsd el, mert nem te kellesz neki.

Velem előfordult ilyen, és utólag az is kiderült a lányról hogy abortusza is volt, nekem pedig eljátszotta a szűz qvát.

2018. dec. 13. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
istenem ilyen nőket...
2018. dec. 13. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús, nem szűz de szeretne házasságig várni a szexre? Sok ilyet hallottam már hogy utána kiderült a lány nem olyan ártatlan mint ahogy beállítja magát xd
2018. dec. 13. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Hú ha ezt elképzelem... "Figyelj én házasságig nem fekszem ám le veled. Jó igen, az exem szétkefélte az agyam de te nem fogod ám! Na jó, ha jól viselkedsz, akkor lehet mégis..."
2018. dec. 14. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha már eddig nem sikerült megöriznia az ártatlanságát, akkor most ezt nem igazán értem.

Szerintem mond el neki egyszerűen, hogy te szeretnéd őt szexuálisan is megismerni. De nem szeretnéd ezzel megbántani, csak így érzed. S persze még vársz ha kell, de nem szeretnél egy esküvőig.

2018. dec. 14. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!