Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságig várni szeretne a szexre?
Sziasztok,
Kb 3 hónapja megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal, aki nagyon vallásos (keresztény). Neki eddig egy
tartósabb kapcsolata volt és egy éve feküdt le azzal a fiúval egyszer akit szeretett, de aztán szakítottak. Egyszer már szóba került köztünk, hogy nála a házasságig nem lehet szex, mert tiltja a vallá. Viszont nagyon szeret engem és azt mondta, hogy ezt majd még megbeszéljük, mert tudja, hogy rá lehet őt venni, ha én nagyon szeretném. Nekem még sosem volt senkim, ő az első kapcsolatom és nagyon szeretem őt. Én is vallásos vagyok, templomba is szoktunk járni együtt, de nem ilyen mértékben. Nagyon félek ha felhozom majd ezt a témát elhagy engem.
Szerintetek mit tudnék tenni, hogyan mondjam el neki?
Előre is köszönöm!
23F
Ha ezzel zsarol akkor felejsd el, mert nem te kellesz neki.
Velem előfordult ilyen, és utólag az is kiderült a lányról hogy abortusza is volt, nekem pedig eljátszotta a szűz qvát.
Ha már eddig nem sikerült megöriznia az ártatlanságát, akkor most ezt nem igazán értem.
Szerintem mond el neki egyszerűen, hogy te szeretnéd őt szexuálisan is megismerni. De nem szeretnéd ezzel megbántani, csak így érzed. S persze még vársz ha kell, de nem szeretnél egy esküvőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!