Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy valaki törődni szeretne velem?
Sziasztok!
Lassan 4 hónapja megismertem egy fiút. Előtte csak egy barátom volt, de nem volt túl hosszú életű a dolog, mert hamar felismertem, hogy nem vagyok belé szerelmes. Viszont elég csúnyán lett vége, és azóta valahogy félek kapcsolatot kialakítani valakivel, vagy épp megcsókolni...
A mostani srác elképesztően rendes, figyelmes, nagyon szerelmes belém, és egyértelműen én is többet érzek iránta. Néha teljesen triviálisnak gondolom, hogy vele akarok lenni, néha viszont rám tör ez a frusztráció, hogy mennyire félek egy kapcsolattól, és teljesen átadni magam valakinek, vagy a bizalmamba engedni...
Többször is megpróbált már megcsókolni, és mindig elhajoltam. Nem értem a saját reakciómat, mikor én magam is szeretném, és szeretnék vele lenni, de egyszerűen annyira félek a rossz tapasztalatok miatt...
Ő teljes mértékben elfogadta mindig, hogy nem állok erre készen, de félek, hogy egy idő után beleun a várakozásba, pedig igazán nem áll szándékomban szórakozni vele...
Tudom, hogy ezzel egyszer mindenképp szembe kell néznem, és nem is találhatnék tökéletesebb társat a feladatra, de egyszerűen képtelen vagyok erre... És tudom, hogy nem arról van szó, hogy érzelmileg éretlen lennék ehhez, viszont azt nem tudom, hogy akkor miről.
Valakinek van valamilyen ötlete esetleg, hogy hogyan győzhetném le ezt a félelmemet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
18 éves, eléggé kétségbeesett lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!