Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szakitani szeretne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakitani szeretne velem?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel minden jól működik szeressük egymást, tegnap találkoztunkmés egy egyszerűen megakartam csókolni, ennyi visszautasított gondoltam rpssz kedvében van, de miközben beszélgettünk fura volt szó nélküli, amikor megkérdeztem mi a baj csak annyit válaszolt hogy mindegy, szomorúan gondoltam csak szomorú, próbáltam még kerdezgetni de nem mondta el szóval inkább hagytam gondoltam késöbb elmondja, majd este beszélgettünk és azt mondta hogy beszélt az exével mert rá írt és azért volt szomorú mert ő tudatta vele hogy meghalt a nagypapája, én úgy tudtam hogy már kb 3 éve meghalt de hagytam gondoltam a másik nagypapája akit 5 napja láttam ugyan de mindegy, mondta hogy találkozni fog az exével, nem akartam neki mondani hogy ne gondoltam megbeszélik, bár az ilyesmiket velem szokta megbeszélni ahol szoktunk találkozni ott mentem el és az exével volt, megölelték egymást ehhez már semmit nem akartam magamban fűzni egyáltalán nem értem őt. 18/f 18/l

2018. okt. 21. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:

tesó, én leülnék és elbeszélgetnék vele...

ha nem megy hagynám

voltam hasonló helyzetbe, a te korodba én nem játszanám el újra

2018. okt. 21. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Probaltam vele beszelgetni de nem ir vissza nem veszi fel a telefont es keruli a tarsasagom ezt elfelejtettem leirni
2018. okt. 21. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz? Elég egyértelmű pedig. Az exe kell neki, nem te. Szevasz
2018. okt. 21. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom haver... az előző leírta. Az exe kell neki... tudom min mész keresztül.. basszus.. 😖😞
2018. okt. 22. 01:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Oke ertem de 2 ev utan jon csak ra? :(
2018. okt. 22. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudod.. az a bizonyos rózsaszín felhő, 1,5 vagy 2 év alatt oszlik fel. Nála eltünt már az a felhő. És megunt. Sajnálom ha most ez rosszul esett, de ez az igazság.. lehet a bűntudata miatt nem szakít veled...
2018. okt. 23. 17:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ma beszeltem vele, es vege lett, bevalotta...:(
2018. okt. 23. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom haver... nem szeretett igazán.

Lesz jobb.😉

2018. okt. 23. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!