Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez a 3 év nagy korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 3 év nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én vagyok 16, a lány 13. Már egy jó ideje beszélgetünk és megkedveltük egymást. Egyáltalán nem áll szándékomban ágyba vinni ilyen fiatalon, mielőtt bárki kérdezi xd. Szerintetek ez még belefér?

2018. dec. 12. 22:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
58%

Fujj de undi vagy ati.

Amugy.

❤️

2018. dec. 13. 20:59
 12/16 anonim válasza:
50%

Szia.

Szerintem ez felhaborito. Marmint mi van hogyha a lanyt az aktualpolitika vagy a feluleti gradiens erdekli? Szerintem ebbol nem lesz semmi. Es miert szerettel bele?!!!!!!

El nem hiszem ezt attila

2018. dec. 13. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem kérdező, elég ha elolvasod a 10-es válaszát és rájössz, hogy miért sok ebben a korban a 3 év korkülönbség.

Lehet, hogy te vársz a szexel meg minden, de mi van, ha ő, mint a 10-es is, pár hónap járás után szexelni szeretne? Akkor lefekszel vele? Egy 13-14 évessel 16-17 évesen? Gyerek ő még hozzád, hiába vagytok egy szinten.

Azthiszem ilyenkor van az a mondás, hogy ha igazán szereted, megvárod.

20/F

2018. dec. 13. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát...

lehet jó belőle, de nagyon könnyű elrontani, mindkét részről. Inkább várnék.

2018. dec. 19. 12:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 14 voltam amikor összejöttem az akkor 16 éves pasimmal. Neten ismertük meg egymást. Távkapcsolatban voltunk, 5896 km távolságra. Azóta már 20 vagyok és összeköltöztünk. Hát a távolság miatt mi pláne nem szexeltünk.😂 Szerintem 3 év nem sok.Olyanról is tudok, hogy 12 éves jött össze egy 16 évessel, szóval...
2019. febr. 6. 20:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Én meg olyanról is tudok, hogy kettő 11 éves jött össze, és 12 éves korukban megszületett a gyerek.

Azért 13 éves lánynak pár hónap után már lefeküdni kicsit meredek, nem?

Itt az egyik válaszoló írta.

2019. febr. 6. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!