Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BotondH kérdése:
Szeritetek nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Én 16 vagyok a lány pedig 13 😐2018. nov. 2. 09:14
1/10 anonim válasza:
Nyugi, jogilag kijön. (Mathematics is on)
XD
És, hogy normális választ is adjak így a poén után, ez nagy mértékbén függ a személyiségetektől.
2/10 anonim válasza:
Szerintem egy 13 éves lánynak még nem kell pasi. A saját korosztályodban keresgélj, talán ők egy szinten vannak veled.
4/10 anonim válasza:
A korkülönbség normális,csak az nem,hogy egy kislány kell neked.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 nem kell nekem csak kérdeztem
2018. nov. 2. 14:19
6/10 anonim válasza:
Általánsoban a szorzótáblát tanulja, ne pedig párkapcsolata legyen.
7/10 anonim válasza:
A szorzótáblát 8 évesen tanulja előző.
8/10 anonim válasza:
Arra akartam kilyukadni, hogy nem kéne ennyi idősen bármilyen párkapcsolattal foglalkozni
9/10 anonim válasza:
Miért ne? Ennyi idősen annak a kornak az elején van, amikor érdekli az ilyesmi. Ha nem történik semmi olyasmi, simán belefér.
10/10 anonim válasza:
Hááát, te már gimis vagy, vagy szakmát tanulsz, ő meg az általános suliból sem ballagott még el, egy kislány, igen. De, ha neked belefér, akkor nincs joga senkinek sem beleszólni. De szerintem a szexet még egy ideig hanyagold vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!