Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szemeztünk és ráírtam. Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemeztünk és ráírtam. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tetszik az egyik évfolyamtársam már 9.óta(most 10.es vagyok)

Párszor szemeztünk a folyosón és volt egy sulis ünnepség és ott végig szemeztünk.

Gondoltam hogy ráírok messengeren. Annyi volt a beszélgetés hogy én kérdeztem ő meg válaszolt, de kiderült hogy ő mindenkinek így válaszol.

Ezután láttam suliban de nem tudtam hogy köszönjek e neki ezért nem köszöntem.

A Szalagavató műsort a mi évfolyamunk rendezte és ő is szerepelt benne. Még aznap este ráírtam hogy jó volt a műsorban és erre annyit írt,hogy köszi.

Ezután is gondolkoztam hogy köszönjek e neki de nem mertem.

Multkor bementem az osztályukba az egyik barátnőmhöz és ő olyan szinten bámult engem...

Meg amikor jönnek a folyosón a barátaival akkor az egyik barátja mindig oldalba böki vagy vállon veri(ez nem tudom hogy jelent e valamit)

Az a gond hogy eléggé félénk fiú de a baráti társaságában elég nyitott.

Mivel már 2szer írtam neki ezért nemhiszem hogy újból fogok...

De ő meg nem hiszem hogy lépni fog.

Köszönjek rá vagy ne?

Nem tudom hogyan tovább kérlek segítsetek!

16/L

2018. dec. 5. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Köszönj neki. Valószínűleg összezavartad azzal, hogy ráírkálsz aztán meg élőben nem is köszönsz.

Mosolyogj rá, ha tetszel neki el fog olvadni. Hagyj neki időt, hadd szedje össze a tökeit, ha utána sem lesz semmi, akkor nincsenek is neki. Olyat meg gondolom nem akarsz magad mellé ;)

2018. dec. 5. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Valamelyik barátnődet, vagy az ő barátját nem tudnád bevonni abba, hogy valamilyen okból kifolyólag összehozzon benneteket "egy véletlen" találkozásra (akár a folyosón, akár az udvaron, utcán)?

Én nyugton hagynám, mert aligha érdekled őt...

F.

2018. dec. 5. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Épp elég szánalmas az is,hogy lány létedre arcátlanul így nyomulsz. Hagyd.
2018. dec. 5. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elkezdtem olvasni az elején azt hittem fiu vagy, és a lánynak irsz, de élőben nem mersz nekem köszönni, na az úgy iszonyat gáz lenne. Így fordított helyzetbe viszont cuki :)

Most már a srácnak kell lépnie, ennyiből észre kéne vennie a dolgot, és neki is nyitnia, még ha félénk is (persze, ha ő is akar egyáltalán tőled valamit). Többszőr ne írj neki, az már tényleg túl nyomulós lenne, ha ennyiből nem lép akkor nem akar semmit, vagy ha igen, akkor magára vessen. Esetleg még 1x ráköszönhetsz élőben abba még nincs semmi rossz. Ha azután sem lesz semmi, akkor hagyd.

2018. dec. 5. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:

*nekem = neki

Előző voltam

2018. dec. 5. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!