Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ráirtam egy lányra, látta de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráirtam egy lányra, látta de nem ir. Miért?

Figyelt kérdés
Normális esetben azt gondolnám hogy nem érdeklődik irántam azért nem ir vissza. Elmondom hogy mi volt: először én írtam rá hogy szia ő meg vissza ír hogy szia :3 és megkérdezte hogy mizujs. Ezután viszont elég sokára irt vissza. Megkérdeztem hogy hányadikos és azt mondta hogy 12-es amikor tudom hogy 9-es. Azért mondta ezt mert hogy gondolja ha nálam idősebb lenne akkor azt gondolnám hogy úgy sincs nála esélyem és igy akart lerázni engem? Én egyébként 10-es vagyok. Miért csinálja ezt?
2017. nov. 16. 06:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja meg az kimaradt hogy volt hogy elmentem mellette én meg nem köszöntem. Lehet egy beszari kis pöc snek tart és azért nem irt vissza?
2017. nov. 16. 06:21
 2/3 anonim ***** válasza:

1. nincs ideje

2. nincs kedve

Hogy mit miért mondott, azt mi még annyira se tudjuk, mint te.

2017. nov. 16. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte lány lehet. :D
2017. nov. 16. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!